Azarevičs atsakās būt SC pirmais numurs Daugavpils sarakstā • IR.lv

Azarevičs atsakās būt SC pirmais numurs Daugavpils sarakstā

23
Saskaņas centra valdes loceklis un Daugavpils domes deputāts Vitālijs Azarevičs. Foto: Edijs Pālens, LETA

 

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājas vietnieks Vitālijs Azarevičs atteicies nākamajās pašvaldību vēlēšanās būt par pirmo numuru apvienības “Saskaņas centrs” (SC) Daugavpils deputātu kandidātu sarakstā. Aģentūrai LETA Azarevičs paskaidroja, ka šādu lēmumu pieņēmis sakarā ar veselības stāvokli un dažiem citiem iemesliem.

SC deputātu kandidātu sarakstā nākamajās pašvaldību vēlēšanās nestartēs arī neviens no pārējiem trim pašvaldības deputātiem, kas Daugavpils domē tikuši ievēlēti no SC.

Daugavpils domes priekšsēdētājas vietnieks Vjačeslavs Širjakovs, kurš patlaban atrodas apcietinājumā sakarā ar iespējamo saistību ar PAS “Daugavpils siltumtīkli” kukuļošanas lietu, nav SC biedrs un jau iepriekš bija paziņojis, ka nākamajās pašvaldību vēlēšanās nestartēs.

Savukārt deputātu Vladimira Nadeždina un Anželas Rimvidas-Mickevičas iekļaušana sarakstā noraidīta pirmdien notikušajā partijas valdes sēdē, teica Azarevičs.

Pirms kāda laika SC Daugavpilī veica iedzīvotāju anketēšanu par to, kādus šīs partijas pārstāvjus viņi vēlētos redzēt kā deputātus Daugavpils domē.

Balstoties uz anketēšanas datiem, tika izvēlētas 24 personas. Savukārt apstiprināšanai SC valdes sēdē tika nosūtītas 19. No šiem cilvēkiem tad arī tiks veidots jaunais SC deputātu kandidātu saraksts nākamajām pašvaldību vēlēšanām.

Nosaukt to cilvēku uzvārdus, kas iekļauti deputātu kandidātu sarakstā, Azarevičs pagaidām atteicās, sakot, ka sarakstu plānots publiskot aprīļa sākumā.

Pagājušā gada nogalē Azarevičs atzina, ka SC mērķis Daugavpilī nākamajās pašvaldību vēlēšanās ir iegūt vietējā pašvaldībā tik deputātu vietu, lai varētu pilsētā pārņemt varu.

Iepriekš Azarevičs izteicies, ka SC galvenajās prioritātes Daugavpilī būs cilvēks, bezdarba līmeņa mazināšana un jaunu darba vietu radīšana.

 

Komentāri (23)

Sandris Maziks 14.03.2013. 14.08

Kas tad nu? Normāls purns, krieviem patiks.

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu