Šovakar "Arēnā Rīga" uzstāsies britu rokgrupa "Muse" • IR.lv

Šovakar “Arēnā Rīga” uzstāsies britu rokgrupa “Muse”

24

Uz skatuves būs milzīga, apgāzta piramīda, kas pārveidosies. Tā raksturos varas hierarhiju, kas sagāzusies ar kājām gaisā.

Šovakar, 13.decembrī pie Latvijas klausītājiem ar koncertu “Arēnā Rīga” atgriezīsies britu rokgrupa “Muse”. Grupa Rīgā ieradīsies sava jaunākā albuma “The 2nd Law” popularizēšanas turnejas laikā. “Muse” sola, ka jaunā ieraksta eksperimentālā ietekme būs jūtama arī koncerta vizuālajā risinājumā, raksta aģentūra LETA. 

Uz skatuves būs milzīga, otrādi apgāzta piramīda, kas pati pārveidosies. Tā raksturos varas hierarhiju, kas sagāzusies ar kājām gaisā. Koncerta apmeklētāji redzēs arī dejojošus citplanētiešus un citus pārsteigumus, aģentūrai LETA atklāja grupas koncerta rīkotāji. 

Britu rokgrupa “Muse” tiek pamatoti dēvēta par vienu no labākajām koncertgrupām pasaulē. Grupas uzstāšanos raksturo iespaidīgs skaņu un gaismas uzvedums, bet labākās koncertgrupas statusu apliecina iespaidīgs industrijas balvu saraksts. Pērn “Muse” saņēma prestižo “Grammy” balvu par labāko rokmūzikas albumu “The Resistance”. Vēl grupai ir piecas “MTV Europe Music Awards”, piecas “Q Awards”, astoņas “NME Awards” un divas “Brit Awards” balvas nominācijā “Labākais dzīvais izpildījums”. Grupa triumfējusi arī “MTV” Video mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā, tāpat arī “American Music Award” un ieguvusi arī četrus “Kerrang! Awards” apbalvojumus. “Muse” Latvijā jau ir viesojusies divas reizes, sniedzot atmiņā paliekošus koncertus 2007.gadā un 2010.gadā.

Vēl nopērkamas biļetes par 25, 35 un 45 latiem. Biļetes nopērkamas www.bilesuserviss.lv

Komentāri (24)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu