Stradiņa slimnīcas teritorijā atkal atrasts līķis • IR.lv

Stradiņa slimnīcas teritorijā atkal atrasts līķis

36
Foto: Gints Ivuškāns, F64

Pacients esot pats patvaļīgi pametis slimnīcu

Paula Stradiņa slimnīcas teritorijā šonedēļ atkal atrasts cilvēka līķis, ziņo LETA.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis informēja, ka otrdien, 4.decembrī, ap plkst.22 policija saņēmusi zvanu no kādas personas, kas ziņojusi – Stradiņa slimnīcas pagalmā atrodas vīrieša līķis.

Ierodoties notikuma vietā, likumsargi šai informācijai guva apstiprinājumu. Mirušais bija 1944.gadā dzimis vīrietis. Pazīmes, kas liecinātu, ka cilvēks miris vardarbīgā nāvē, policisti nekonstatēja.

Stradiņa slimnīcas pārstāve Ieva Stibe ceturtdien informēja, ka 3.decembrī pacients pats patvaļīgi pametis kādu no slimnīcas nodaļām. Konstatējot vīrieša prombūtni, slimnīcas personāls nekavējoties sācis pacienta meklēšanu, iesaistot apsardzi un Valsts policiju. Meklēšanas rezultātā 4.decembrī pacienta mirstīgās atliekas atrastas slimnīcai pieguļošā teritorijā.

Par notikušo sākts kriminālprocess un nozīmētas ekspertīzes.

Šī nav pirmā reize pēdējo mēnešu laikā, kad Stradiņa slimnīcas teritorijā atrasts līķis. Šopavasar tur tika atrastas fotogrāfa Valda Lavrinoviča mirstīgās atliekas. Izrādījās, ka Lavrinoviča līķis slimnīcas teritoijā nebija pamanīts aptuveni mēnesi, un, kad to atrada, ķermenis jau bija sadalīšanās stadijā.

 

Komentāri (36)

dace_ampermane 06.12.2012. 15.39

Dajoš vienu kārtīgu līķi ik mēnesi!

+6
-2
Atbildēt

0

Danute Klaiva 05.08.2013. 23.02

Neatceros ka Stradiņos būtu atrasti līķi pirms to sagrāba partijas. Slimnīca sāka brukt vēl 1985 gadā kad tika radīti koperatīvi, toreiz sāka graušanu ar tehniskiem darbiniekiem, slimnīcā ieperinājās visādi mūdži, kas tikai grāva visu, Pēc valsts suverinitātes atgūšanas šie mūdži lēnām pārveidojās visādās darbu komitejās un tamlīdzīgos mēslos. Tagad redzat ar ko tas vis ir beidzies.
Slimnīcai bija tikai vieni vārti tie paši, kas ir slimnīcas adresē. Venspils ielas vārti uzradās drīz vien pēc jaunā korpusa nodošanu. Tas bija 1980 gadā agrāk tur nevarēja neko uzsākt jo Venspils iela bija kurmju rakumi. Visa dzīvība bija caur vecajiem Pilsoņu ielas vārtiem un nekādas firmeles tur napsargāja neko. Bet tagad tāpat tiek zagts neskatoties kad slimnīcā ir tāda apsardze, kas principā neko nedara kā tikai tup uz vārtiem. Šīs nebūs vienīgās nelaimes slimnīcā jo tur nav saimnieku, slimnīca ir politiķu spēļmantiņa ko mētā no viena dīgdieņa rokām uz otrām un ne vienam ne otram slimnīca neinteresē kā tikai tas postenis ar jauko aldziņu. Gluži tāpat kā politiķiem savi ministru amati. Visi tik lien pie valsts siles jo tur tak tik labi maksā un galvenais ne par ko nav jāatbild.

0
0
Atbildēt

0

janazakovica 06.12.2012. 23.18

kas tur liels mums pilna valsts ar politiskiem likiem

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu