Nākamgad Eirovīzija notiks Zviedrijas pilsētā Malmē • IR.lv

Nākamgad Eirovīzija notiks Zviedrijas pilsētā Malmē

32
Malmes pilsētas arēna, kur notiks 2013.gada Eirovīzijas dziesmu konkurss. Foto: EPA/LETA

Malme ir Zviedrijas trešā lielākā pilsēta

2013.gada Eirovīzijas dziesmu konkurss notiks Zviedrijas trešajā lielākajā pilsētā Malmē, pirmdien paziņojuši konkursa organizatori.

57.Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas maijā notika Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku, uzvarēja Zviedrijas pārstāve Lorīna ar dziesmu “Euphoria”. Saskaņā ar Eirovīzijas noteikumiem, uzvarētāja valsts rīko nākamā gada konkursu, raksta LETA.

2013.gada Eirovīzijas dziesmu konkurss norisināsies no 14. līdz 18.maijam Malmes Arēnā, kas spēj uzņemt 15 000 apmeklētāju, paziņoja Zviedrijas raidorganizācijas SVT pasākuma producents Martins Osterdāls.

Zviedrijai ir ļoti lielas ambīcijas, un mēs vēlamies padarīt šo konkursu dinamiskāku un emocijām bagātāku, viņš piebilda. “Tās būs ģimenes svinības visai Eiropai. Malme – multikulturāla pilsēta – ir ideāla vieta šim starptautiskajam notikumam,” atzīmēja SVT vadītāja Ēva Hamiltone.

Zviedrija Eirovīzijas dziesmu konkursu rīkojusi jau vairrākārt. Malmē šis pasākums notika arī 1992.gadā.

 

Komentāri (32)

Egitazz 10.07.2012. 11.21

destra
такой патриот, а без русского мата не можешь мнение свое выразить

+2
0
Atbildēt

0

janazakovica 09.07.2012. 21.19

no kvalitates viedokla neko labu teikt nevaru..ari personazi nav tie simpatiskakie..bet es ka nu jau 20 gadus jurmalnieks redzu ka jurmalaa krievu pa menesi izteretaa nauda ir atspaids un darba vietas tukstosiem jurmalas gimenu veselu gadu..varam but neapmierinati cik gribam bet pasaules kurorti kaannas un nica attistijaas tiesi pec si scenarija..

0
0
Atbildēt

0

janazakovica 09.07.2012. 19.44

rupjs cilveks teiktu..pidaru un lezbijiesu shodnaks..tiesi tur kur baznicas laulaa zilos un lezbas..zviedrijaa.

+1
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu