Stratēģija. Citi labi piemēri • IR.lv

Stratēģija. Citi labi piemēri

5

 

Lauksaimniecības tehnikas piegādātājs Amazone izstrādājis savu stratēģiju, īpaši ņemot vērā Kuldīgas novada attīstības plānus. Arī aktīvi līdzdarbojies novada nākotnes modelēšanā, pētot ekonomiskās un sociālās norises,  kā arī demogrāfiskās tendences.

Atkritumu apsaimniekotājs Veolia Vides Serviss izstrādājis formulu – izvērstu anketu par dažādiem darba aspektiem, kas ļauj ne vien izzināt darbinieku apmierinātības un lojalitātes reitingu, bet arī precīzi izrēķināt to, cik lielā mērā viņi iesaistīti organizācijas procesos, kā šī līdzdalība atsaucas uz darba rezultātiem, un, ja līdzdalība ir neliela, iespējams sistēmiski izanalizēt problēmu iemeslus.

Līdztekus stratēģijai Coca-Cola HBC Latvia ir izstrādāta detalizēta ietekmes pušu kartēšana, nosakot, kādas organizācijas, iestādes un sabiedrības grupas var ietekmēt uzņēmuma darbību. Tādējādi uzņēmums spēj noteikt savus prioritāros sadarbības partnerus.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu