Atriebēju pamācības • IR.lv

Atriebēju pamācības

2
Atriebēji savus filmēšanas izdevumus — 220 miljonus dolāru — atpelnīja pirmajā nedēļas nogalē pēc pirmizrādes ASV. Bet kopējie ienākumi visā pasaulē nepilna mēneša laikā jau sasnieguši 1,2 miljardus. Kadrā: aktrise Skārleta Johansone Melnās atraitnes Nataša Romanofas lomā.

Fantastikas filma Atriebēji stāsta, kā, apvienojoties Zemes supervaroņiem – Dzelzsvīram, Toram, Halkam, Kapteinim Amerika -, tiek atvairīts uzbrukums mūsu planētai, ko bija iecerējis ļaundaris no citas dimensijas – Lokijs no Asgārdas

Sen zināms, ka tieši filmu skatīšanās ir vislabākais veids, kā gūt zināšanas par Īsto Dzīvi. Tā esam mācījušies: lai iekarotu meitenes sirdi, viņa jāaizved uz Munameģi, ka naktī aizlidojoša lidmašīna nozīmē brīnišķīgas draudzības sākumu, ka meiteņu labākie draugi ir dimanti, ka Martini vislabāk dzert sakratītu, un ka vilkaču lamatās var ķert arī komandantes. Tāpēc arī uz Atriebējiem gāju nevis prasti izklaidēties, bet gan gudrības izslāpis. Lūk, kādus domu graudus izdevās uzknābāt: 

1. Robina no How I Met Your Mother tagad strādā militārā pazemes bāzē. 

2. Gamma radiācija var būt bīstama. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu