Citāda • IR.lv

Citāda

4
Foto — Andrejs Terentjevs, F64
Anda Burve-Rozīte

LNT šova Pelnrušķīte dalībniece Kristīne Teilāne (22) bērnībā piedzīvoja, kā viņas tēvs lieto narkotikas, bet vēlāk tomēr spēj no šīs atkarības atbrīvoties. Tagad viņa uzrakstījusi grāmatu par savu bērnību 

Slaida meitene tumšbrūnām acīm un gariem, melniem matiem. Ja gribētu salīdzināt ar pasaku tēliem, no viņas drīzāk sanāktu Sniegbaltīte – ja vien Kristīne būtu ar mieru melnās, gotiskās drēbes nomainīt pret kleitu no pasaku grāmatas. Kamēr jaunais televīzijas šovs saņem nesaudzīgu kritiku par garlaicību un nespēju attaisnot savu nosaukumu – tas uz mata atgādina iepriekšējās sezonās skatītājiem piedāvātos princešu šovus -, tā dalībnieces izbauda atpazīstamību. Šovā visas kā viena apgalvojušas, ka pieteikušās, jo tas ir izaicinājums. 

Katrai pelnrušķītei ir savi iemesli, lai cīnītos par popularitāti: viena vēlas popularizēt savu deju studiju, cita – Latgali un tās folkloru. Kristīne – savu grāmatu ar krievisko nosaukumu Odinochka, kurā fantāzija par neparastu meiteni mijas ar pavisam konkrētiem faktiem no pašas dzīves. Kristīnei, kuru šova veidotāji pasniedz kā «mazliet citādu pelnrušķīti», ir spriedzes filmas cienīgs dzīvesstāsts. Kristīne piedzīvojusi, kā ir, kad viens no vecākiem lieto narkotikas, absolvējusi klasi ar militāru novirzienu, dienē zemessardzē, tetovē, glezno un cer reiz būt laba šausmu stāstu rakstniece. 

Gotiskā tēla un atturīgās uzvedības dēļ šova skatītāji Kristīnei internetā jau veltījuši apzīmējumu – ragana. Meitenei pašai par to nāk smiekli. «Tā ir lēta popularitāte uz pāris mēnešiem, ko vari iegūt šovos. Kurš pēc pusgada vairs atcerēsies pelnrušķīti Annu, Minnu vai Kristīni!» viņa joko. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu