Sudraba: redzu daudz kopīga ar Lembergu • IR.lv

Sudraba: redzu daudz kopīga ar Lembergu

177
Foto: Evija Trifanova, LETA

Valsts kontroliere nenoliedz vēlmi kļūt ievēlētai, ja viņi vēlētu tauta

Valsts kontroliere Ingūna Sudraba nenoliedz vēlmi kļūt par prezidentu, ja viņu ievēlētu tauta un viņai nav iebildumu, ja Ventspils mērs Aivars Lembergs (“Latvijai un Ventspilij”) ieņemtu ministru prezidenta amatu, valsts kontrolieres sacīto intervijā radio “Baltkom 93,9” atreferē “Diena.lv”.

Pašlaik Sudraba valsts gan nevēlētos kļūt par valsts vadītāju. “Nevēlos kļūt par prezidentu tagad, kad valsts vadītāju izvēl Saeima. Ja tas notiktu, iznāktu, ka es nododu valsti un atbalstu valdību. Tas ir nepieņemami manai sirdsapziņai, maniem principiem. Prezidentu jāievēl tautai, jo tas radītu tiešu saikni starp cilvēkiem un varu. Tagad vara, pieņemot lēmumus, pilnībā ignorē sabiedrības viedokli. Valdītāji vai nu neko nedara, vai arī dara kaut ko sliktu,” teica valsts kontroliere.

Cita starpā, komentējot radioklausītāja priekšlikumu vadīt valsti tandēmā ar premjerministru Aivaru Lembergu, valsts kontroliere teorētiski neizslēdza iespēju Ventspils mēram vadīt Ministru kabinetu. Viņa galvenās priekšrocības, esot prasmīga vadība un saimnieciskums.

“Es redzu daudz ko kopīgu ar Lembergu. Kaut vai skatoties uz to, kā viņš izvēlas savus darbiniekus, var redzēt, ka viņš izvēlas pašus gudrākos, lai pats varētu darīt savu darbu kvalitatīvi, redzot, kā viņš strādā ar daudzām pašvaldībām. Pat, ja kaut kas nav kārtībā, katra problēma tiks atrisināta, jo viss ir iepriekš rūpīgi sagatavots. Tas runā par to, kādu impulsu personālam dod vadītājs,” skaidroja valsts kontroliere.

Kopš ceturtdienas līdz 24.maijam partijas var iesniegt pieteikumus Valsts prezidenta amata kandidatūrai. Ceturtdien atkārtotai apstiprināšanai izvirzīts pašreizējais prezidents Valdis Zatlers. Vēlmi tikt izvirzītam izteicis arī Zaļo un zemnieku savienības deputāts Andris Bērziņš. Savukārt valsts kontroliere Inguna Sudraba intervijā Latvijas Radio 16.maijā atzina, ka neviens politiskais spēks joprojām nav uzrunājis viņu kandidēt uz Valsts prezidenta amatu.

Komentāri (177)

andris902 20.05.2011. 19.18

…melīga, varaskāra un kā izrādās – arī aprobežota persona…vai pēc šādiem izteikumiem vēl kādam palikusi cerība uz objektīvismu viņas darbībā?…lai nesarunātu rupjības, palikšu pie – apvītusī narcise!…

+45
-5
Atbildēt

32

    viesturs_vistins > andris902 21.05.2011. 11.51

    to Bet. Krieviem labs teiciens, manuprāt, ļoti piemērots jūsu komentāram: «Кто о чем, а вшивый о бане»

    P.S.
    Lasot šos “adekvātos vienotības karsējmeiteņu pulciņa” komentārus, ik reizi pārliecinos par teiciena patiesumu, ka “Latvieša mīļākais ēdiens ir cits latvietis..” te nekādi krievi un čekisti vairs nav vajadzīgi..

    +2
    -14
    Atbildēt

    0

    disassociative > andris902 20.05.2011. 22.29

    Garām. Reālus faktus, lūdzu.

    +2
    -12
    Atbildēt

    0

    disassociative > andris902 20.05.2011. 20.10

    Man ar tāds pats jautājums – ko ta Sudraba ir samelojusi?

    +4
    -12
    Atbildēt

    0

    piziks > andris902 20.05.2011. 19.50

    ZanE… :)Melīga? He-he…, ko ta Sudraba samelojusi?

    +5
    -13
    Atbildēt

    0

    piziks > andris902 20.05.2011. 22.48

    Ja Sudraba domā, ka Dombrovskis ir nelietis, kopš kura laika tāda domāšana ir fakts, — par viedokli to varētu saukt droši.

    +2
    -9
    Atbildēt

    0

    disassociative > andris902 20.05.2011. 20.32

    Emocijas, emocijas, emocijas…. A kur fakti? Ja kāds saka, ka otrs melo, ir jābūt pierādījumiem. Adekvāta vai neadekvāta rīcība, ir vērts padomāt. Šis paziņojums ir adekvāta tirgošanās. Un ar ko Zatlers labāks? Lai dabūtu PLL balsis, pēkšņi pret homīšiem.

    +6
    -13
    Atbildēt

    0

    piziks > andris902 20.05.2011. 20.49

    ZanE, Tu izteici savu viedokli, sniedzi raksturojumu: O.K., demokrātiski. Tomēr teici “melīga”: tad nu gribas iznāt, ko, kam un kad viņa ir melojusi?

    +2
    -7
    Atbildēt

    0

    piziks > andris902 21.05.2011. 17.57

    ZanE, tā nu gan =/IR demagoģija, piesaucot manam komentam blakus Sudrabtanti:

    “… raudzīsieties uz visiem, kā uz ienaidniekiem…dalīt “galviņas” viņējos un mūsējos…Jūsu pasaulē nekas nemainīsies!…” Patoss, ZanE, Tavs šoreiz kā lauku komunista bērēs zampoļitam, bet es labprāta palasītu argumentus par VD valstiskumu manis pieminētajās jomās, kamēr argumentu nav: ar tādiem draugiem — kā VD — ienaidnieki nav nepieciešami. Nu saņemies, lūdzu, un iemet kādu prognozīti par kādām LR situācijām šā gada beigās, nākamgad ap šolaiku: kad ekonomiku būs ietekmējušas attiecīgās akcīzes un elektronodoklis, — pastāsti, ko labi valstisku tie būs ar VD svētību padarījuši! :)

    Man pietiek ar to, ka Sudrabtante bija “Parex”-ā, — vai kāds var nosaukt kādu godigu cilvēku, kurš strādājis Pareksa augšgalā. (Ilgi godīgs bija ģenerālprokurors Skrastiņš, iegāja Pareksā — vai spēja palikt godīgs, nezinu. Publiski nav sablamējies, cik nu klausos, Gatis Kokins.)

    +2
    -4
    Atbildēt

    0

    viesturs_vistins > andris902 21.05.2011. 22.46

    to dzeris49

    Nesapratu jūsu otro jautājumu… vai jums būtu izlicies, ka es te apjūsmoju Lembergu?

    Jūs objektīvu kritiku (šoreiz, jāatzīst, pat pelnītu), varbūt, pat visai nežēlīgu (par ārējo izskatu ģimenes [ne]stāvokli, čomošanos ar krievu kolēģiem u.t.t.), protiet atšķirt no klajas apmelošanas, neslēpta naida(!), ne ar vienu faktu neapstiprinātiem apvainojumiem, ka redziet „bieži ir mainījusi mazos draudziņus”? Tā es atšķiru adekvātos komentārus no otrādiem.

    PLL un ZZS karsējzēnu domas vaicājiet Lemberga „vingrotājiem” un viņa koalīcijas partneru puišeļiem, kuriem viņš ir „uzrāpies plecos” un izbrien visus sūdus (nepopulāros lēmumus) kājas nesasmērējis.. Man ar tiem pederastiem, zagļiem un komuņagām (© ombros) nav nekādas darīšanas, ar resno Urbi arī ne.

    Par latvietis – latvietim savu domu paskaidrošu, kā piemēru minot vēl vienu komentāru, šoreiz pie raksta „Bērziņš apsver iespēju…”: „…arī interesanti, jo arī esot piestrādājis čekā. Vismaz esmu to dzirdējusi.”

    Es nezinu absolūti neko par šo deputātu Bērziņu, pat domāju un pieļauju, ka savā laikā sašmulējies būs pietiekoši.. Bet arī viņš tajos komentāros burtiski, lai arī virtuālā vidē tika nomētāts ar akmeņiem un izkārnījumiem.. Un pārējie šie „apmētātāji” saklabina tik plusiņus, lieliski apzinoties, ka tie ir meli, bet tie taču ir savējie, labie meli.. Ja?

    Arī melu un naida vairošana nav attaisnojama, pat ja jums būtu uz rokām šāda indulgence. Tāds ir mans adekvātais komentārs.

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    mary75 > andris902 21.05.2011. 23.32

    to zanE – nu, kaut tā būtu, kaut arī, man šķiet, ka vairākums Lemberga, “stingrās rokas”, Sudrabas atbalstītāju internetā nesēž, bet, informāciju smeļas no Neatkarīgās, LNT, utt.
    Kaut vai paskaties, cik salīdzinoši mazs atbalsts visos portālos ZZS salīdzinot ar V, bet, vēlēšanās viņi saņem gandrīz tikpat balsis, kā V.
    Te jau, tomēr, atrodas salīdzinoši informētāka, un tāpēc spriestspējīgāka sabiedrības daļa.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    mary75 > andris902 21.05.2011. 23.24

    to Kuzmich – nu, zināt, internets paliek internets, pie tā piekļūst dažādi cilvēki, tāpēc, pats par sevi saprotams, gadās arī nekorekti komentāri, un plusus par tādiem arī liek attiecīgi cilvēki, nesaprotu, kāpēc jūs tas tā pārsteidz.
    Un šeit jau nu nav tā vieta, kur tādi būtu sevišķi daudz, un galīgi nav tā vieta, kur tiek kurināts naids.
    Reizēm viss notiek emocionāli, bet, tas viss ir saprotami, šeit jau cilvēki arī nāk izteikt savu subjektīvo attieksmi, šī nav vieta dziļi analītiskiem komentāriem no neitralām pozīcijām, kaut, gadās arī tādi, tāpēc galīgi neredzu, par ko te īpaši būtu jāšausminās.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    piziks > andris902 21.05.2011. 13.15

    ZanE, ZanE… :) “… viņa liek noprast, ka valdība ir pretvalstisks veidojums, faktiski – ienaidnieks pret ko jācīnās…”

    Un kas tur aplams, — ne jau viņa vienīgā redz, ka šī valdība ir vairāk pretvalstisks nekā valstisks veidojums. Ja premjers Dombrovskis un viņa kordebalets būtu valstiski, vai profesors Hadsons, kurš godīgi un precīzi noraksturoja Zviedrijas valdības un Zviedrijas banku/pensijfondu lomu Latvijas banksterēšanā, tiktu nomainīts Andersu Aslundu, ar kuru kopā Valdiņš D. uzrakstījis grāmatu par tēmu “kā Latvija krīzi pārvarēja”?! Vai Tu, ZanE, tici, ka krīze jau pārvarēta. Stulbi un nekaunīgi reketieriskās gāzes un degvielu akcīzes pilnā mērā LR ekonomikas ietekmēšanā vēl sevi nav parādījušas! Elektronodokļa izdomāšana, visu elektropatērētāju un galvenā ražotāja “Latvenergo” brutāla aplaupīšana, atņemot 100% peļņas pērn un 95% šogad! To rīcību pirmās lielās sekas mēs ieraudzīsim tikai nākamgad ap šo laiku! Par pērnās ziemas siltumu iedzīvotāju parādi sasnieguši jau Ls 100 milj. un nav vairs reālu cerību, ka vasara būs tik gara, lai tos apmaksātu līdz nākamajai apkures sezonai…

    Vai iepriekš minētais ir VD rīcības valstiskums un atbildība, jeb tomēr beazatbildība vai kompetences trūkums, vai =/IR abi kopā?

    Papildus: žurnālā IR palasi, lūdzu, Sanitas Jembergs granātmetamo gabalu par ārvalstu investoru argumentiem un raksturojumu Ekonomikas policijai!
    Kad izlasīsi, vai turpināsi auklēt premjeriņu VD kā Jēzuliņu un cerēt, ka pareizi viņš dfarīja, kad pērnruden rupji pasūtīja zviedru finansu ministru Anderšu Borgu, noraujot vizīti, kas, iespējams, bija valstiski vajadzīga, bet Vienotībai traucējoša, jo Vienotības vagoniņiem bija bail, ka Valdiņš būs aizņemts un visus V vilciena vagoniņus Saeimā var neievilkt, ja darīs savu tiešo premjera darbu? … :)

    +5
    -4
    Atbildēt

    0

    austrisv > andris902 21.05.2011. 10.50

    Tā esot sieviete kura bieži ir mainījusi mazos draudziņus. Vai tāda var var būt valsts prezidente, bez kārtīgas ģimenes un bērniem. Kāds paraugs viņa var būt mūsu valsts iedzīvotājiem?

    +9
    -7
    Atbildēt

    0

    ilmisimo > andris902 20.05.2011. 20.47

    ..Lai dabūtu PLL balsis, pēkšņi pret homīšiem. ..
    ___________________________________________
    Nezvērs!

    –tikai – kas Jums tā par leksiku?

    +8
    -2
    Atbildēt

    0

    mary75 > andris902 21.05.2011. 19.56

    zanE:
    …zini, man pat ļauns prieciņš, ka baltais gulbis, par kādu vislaik sevi taisījusi sudrabtante, ir pārvērties prastā zosī…šī intervija bija žilbinoša un īstajā brīdī!…:))
    ———————————————————-
    Nelaime tā, ka par zosi viņa pārvērtusies mazākuma acīs, vairākuma acīs viņa turpina palikt par gulbi, tikai, vēl baltāku.
    Un, ja būtu tautas vēlēts prezidents, viņai būtu ļoti reālas izredzes, it sevišķi, ņemot vērā to, ka par viņu balsotu arī liela daļa krievvalodīgo.

    +6
    0
    Atbildēt

    0

    andris902 > andris902 21.05.2011. 21.03

    …Dzeri…nebūs tautas lielākajai daļai – vairs nebūs!…kādreiz esmu šeit dabūjusi pamatīgu sutu, kad uzdrošinājos kritizēt galveno valsts kontrolieri…nu eiforija, kā redzu, pamazām izgaist…paseko pārējos portālos cilvēku atsauksmēm un kā viedokļi mainījušies pēdējos gados…bet pēc šīs jūsmas par Lembergu – arī atlikušajiem Sudrabas apjūsmotājiem ir iespļauts taisni ģīmī…aptaujas?…vai man Tev vajadzētu atgādināt, kā tās tiek veiktas un kas notiek ar iegūtajiem datiem?…

    +6
    0
    Atbildēt

    0

    andris902 > andris902 21.05.2011. 17.24

    …Optiskais Tēmekli…vari turpināt sēdēt savos ierakumos un nolikt tur blakus arī sudrabtanti…kamēr Jūs abi nesapratīsiet, kas ir valsts un raudzīsieties uz visiem, kā uz ienaidniekiem…dalīt “galviņas” viņējos un mūsējos…Jūsu pasaulē nekas nemainīsies!…
    …zini, man pat ļauns prieciņš, ka baltais gulbis, par kādu vislaik sevi taisījusi sudrabtante, ir pārvērties prastā zosī…šī intervija bija žilbinoša un īstajā brīdī!…:))

    +6
    0
    Atbildēt

    0

    ivetao2007 > andris902 21.05.2011. 15.10

    Tas, ka Inguna Sudraba patiesībā atbalsta šarlatānu, ko te precīzi īsumā raksturojis DZERIS, tad man viņu – spiesta lieta – jāpiekaita tām reņģu sivām, kuras karās kaklā lemnergam. Cerot, ka kāds santīms atleks no viņa sazagtajiem un Latvijas aifīrētajiem miljoniem. Latvija ir kā Zimbambvwe kur ķeizars sēž zelta tronī un rij kaviāru, bet pavalstnieki guļ mēslos un cieš badu. Pieskaroties mēslam Inguna aptraipījusi savu balto jaunavības kleitu. Inguna Sudraba ir līdzatbildīga ka šādi Latvijas kaupēni vēl var plātītiews un nav aiz drošām restēm.

    +9
    -1
    Atbildēt

    0

    mary75 > andris902 21.05.2011. 08.55

    Jā, tev taisnība, pat nezinu, kas ir sliktāks – ja Sudraba patiešām tā domā, vai ja viņa tikai tā runā, lai izpelnītos Lemberga atbalstu.
    Abos gadījumos tas ir nepiedodami, un viņai tādā amatā nav jāatrodas.
    Kaut arī, no otras puses – mums tādā pat līmenī nu jau vairākums amatpersonu un politiķu, tad ko brīnīties par Sudrabu.

    +9
    -1
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > andris902 21.05.2011. 14.58

    Nesaprotu, kuzmič, kāpēc nelietīgs latvietis vai latviete būtu kam mīļāks/a par tādu pašu krievu, žīdu vai nēģeri? Kāpēc kādam viņš/viņa būtu jāmīl?

    +9
    0
    Atbildēt

    0

    buchamona > andris902 20.05.2011. 23.37

    Zane – Varu tikai piekrist

    +12
    0
    Atbildēt

    0

    raimonds_bossltd > andris902 21.05.2011. 10.54

    to betijacelmale
    Domāšanas līmenis atšķirās būtiski. Ja prātu izkūkojušais Kurzemes tantuks redz Lembergā Latvijas glābēju, tad Sudraba, labi apzinoties, ko tas mūdzis jau ir nodarījis, saskata viņā instrumentu ātrākai Latvijas nonākšanai atpakaļ parašas apkampienos, par ko sapņo viņai mīļais profašistiskais-neostaļinistiskais radio Baltkom klausītājs.

    +15
    -2
    Atbildēt

    0

    andris902 > andris902 20.05.2011. 22.26

    …Optiskais Tēmekli…

    …”Paši bīstamākie meli – nedaudz sagrozīta patiesība.” /Lihtenbergs/

    +14
    -1
    Atbildēt

    0

    mary75 > andris902 21.05.2011. 12.37

    Un kāds būtu “adekvāts komentārs”?
    Ka Lembergs par piemēru jāņem visiem, ne tikai Sudrabai?
    Ka tas ir normāli – aizgūtnēm slavēt cilvēku, kurš, nešaubīgi, ir nodarījis Latvijai milzīgus zaudējumus, un, uz kura rokām, iespējams. ir arī asinis?
    Nu nokomentē, kā to izprot PLL un Lembega “karsējzēni”?
    Un kāds te sakars – “latvietis latvietim”?
    Latvietis nav nekāda induļģence pret muļķību un noziedzīgu rīcību.

    +18
    -1
    Atbildēt

    0

    buchamona > andris902 20.05.2011. 22.40

    Tu gribi faktus? – lūdzu: “….”Nevēlos kļūt par prezidentu tagad, kad valsts vadītāju izvēl Saeima. Ja tas notiktu, iznāktu, ka es nododu valsti un atbalstu valdību. Tas ir nepieņemami manai sirdsapziņai, maniem principiem…”

    Šinī teikumā viņa gan neizslēdz to, ka vēlētos kļūt par prezidenti, gan apgalvo to, ka Dombrovskis ir tāds nelietis, kādu otru LR savā pastāvēšanas laikā nav pieredzējusi.

    +20
    -2
    Atbildēt

    0

    buchamona > andris902 20.05.2011. 22.52

    Un, vai tad tas, ka viņai ir šāds viedoklis, nav fakts, kurš raksturo, kas ir Sudraba? :)

    +23
    -2
    Atbildēt

    0

    buchamona > andris902 20.05.2011. 22.17

    Sudraba visu savu prezidentes kandidātes priekšvēlēšanas kampaņu būvē uz meliem. Sākot ar paziņojumu, ka nevēlas kļūt par prezidenti un beidzot ar publisku apgalvojumu, ka Dombrovskis ved Latviju pretī bankrotam.

    +25
    -2
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > andris902 21.05.2011. 00.43

    >Dzeris
    “Šī it kā nav muļķa tantiņa ar puķēm, bet, domāšanas līmenis neatšķiras.”
    Atšķiras gan – ja tantiņu varam saukt par vientiesi – kā tā vecenīte ar žagariņiem ķecera sārtam, tad Sudraba ir daudz bīstamāka, jo savu mērķu sasniegšanai nevairīsies draudzēties ne tikai ar valsts nozadzējiem, bet, pieļauju, arī ar valsts ienaidniekiem.

    +26
    -1
    Atbildēt

    0

    mary75 > andris902 20.05.2011. 23.04

    Beidzat, ja tāda līmeņa amatpersona var stādīt Lembergu kā piemēru,, tā ir diagnoze gan šai amatpersonai, gan šai valstij.
    Šī it kā nav muļķa tantiņa ar puķēm, bet, domāšanas līmenis neatšķiras.
    Tas ir briesmīgi, it sevišķi, skatoties no normālās valstīs dzīvojošo cilvēku viedokļa, bet mēs jau tā visa tā pieraduši, ka pat sevišķi nebrīnamies.
    Par kādu tur politisko ētiku utt. vispār nerunāšu.
    Tiktāl esam pēc 20 gadiem neatkarības, totāla degradācija visur, mums ienaidniekus nevajag, paši sev ienaidnieki, paši sevi iznīcināsim.

    +30
    -3
    Atbildēt

    0

    andris902 > andris902 20.05.2011. 20.28

    …paseko cītīgāk sudrabtantes pēdējā laika izpausmēm!…cilvēks, kurš apsvēris katru savu soli, lai nesagrautu savu imidžu – atsakoties no premjerministra amata ieņemšanas, jo apzinājās, ka būs jāpieņem nepopulāri lēmumi un tā var zaudēt Baltās Mātes tēlu…tagad katru dienu piedāvājās kā prieka meita, maina savu tēlu un vairs nebaidās riskēt, taču nepārtraukti atgādina, ka neviens viņu nav uzrunājis…šodien atļaujās izteikumus, kādi normāli domājošam cilvēkam liek šausmās saķert galvu…
    …Tu gribi teikt, ka šāda rīcība ir adekvāta, ja viņa savas kandidatūras atbalstam jau nebūtu saņēmusi konkrētu partiju atbalstu?…nav šī narcise patiesa!…tikpat melīga, kā viņas allaž kritizētie…

    +29
    -2
    Atbildēt

    0

    andris902 > andris902 20.05.2011. 23.00

    …riņķī apkārt…”Nevēlos kļūt par prezidentu tagad, kad valsts vadītāju izvēl Saeima. Ja tas notiktu, iznāktu, ka es nododu valsti un atbalstu valdību. Tas ir nepieņemami manai sirdsapziņai, maniem principiem…”

    …šis cilvēks ir bīstams Prezidenta amatā,jo nesaprot pat jēdzienu “valsts”…ar šo teikumu viņa liek noprast, ka valdība ir pretvalstisks veidojums, faktiski – ienaidnieks pret ko jācīnās…tai pat laikā izceļot Lemberga saimnieciskumu un darba stilu…
    ….te vairs nevar runāt par objektivitāti arī savu tiešo pienākumu pildīšanā…

    +30
    -2
    Atbildēt

    0

    runivs > andris902 21.05.2011. 11.28

    Patiešām neticami- Valsts kontroliere, kas publiski nosodījusi ikvienu, kas izšķērdējis kaut santīmu no valsts vai pašvaldību budžeta, pēkšņi savā varas kārē ir ar mieru nominēt par valdības vadītāju personu, kas kopā ar saviem satelītiem 20 gadu laikā nozadzis valsti!
    Patiešām veselam saprātam neticami, nav jau vientiesīgā puķu tantiņa no ventiņu puses…

    +29
    -1
    Atbildēt

    0

reksa 20.05.2011. 20.44

Vai tiešām Sudrabai “nav iebildumu, ja Ventspils mērs Aivars Lembergs ieņemtu ministru prezidenta amatu”?

Vai tā ir narkōtiku iedarbība vai arī ārsti ir izrakstījuši nepareizas zāles?

+37
0
Atbildēt

0

Mārtiņš Ozoliņš 20.05.2011. 19.39

Likās pro-krieviska, tomēr principā saprātīga! Labu darbu dara, ir akna Šlesi iesūdzēt par goda aizskaršanu – jauki. Bet šitas – sagraut savu gadiem ilgi veidoto reputāciju – vai arī es kautko putruoju

+36
-3
Atbildēt

3

    celt gaismā, ka izšķiesti miljoni – tā jau gluži reāla darbība. Mums jau te ekskluzīvi, ka vismaz cenšas savu darbu darīt. Ka tālāk nestrādā citas institūcijas – kur tur viņas vaina? Popularitāti publikā – kas diezgan liela – jau viņa tieši tā ir ieguvusi – “godīga, nebaidās celt gaismā ietekmīgo noziegumus” :)

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    anita_meistere > Mārtiņš Ozoliņš 21.05.2011. 10.47

    kādu reputāciju??? daudz muldētājas, nekā nedarītājas reputāciju???? nosauc kaut vienu pēdējos gadu Sudrabas sasniegumu. konkrēti. nenosauksi….jo tādu nav. VK ir pilnīgi nulles autoritāte, katrs pagastvecis var ši iestādi nosaukt par nekompetentu un pasūtīt 3 majas tālāk..jo zin, ka reālas darbības nesekos.

    pie tāda visparēja bardaka valstī, runāt par Valsts Kontroles labo slavu un reputāciju???? tu ko pīpē???

    +6
    0
    Atbildēt

    0

    oskaar > Mārtiņš Ozoliņš 21.05.2011. 03.20

    Vai tad Sudraba grauj savu reputāciju? Tikai pievienojas tam kasviņuzina kādas aptaujas vairākuma baram, kuri vēlētos redzēt Lembergu pie galvenajiem Latvijas vadības kloķiem. Ja tās aptaujas rezultāti tik tiešām atspoguļo lielākās Latvijas vēlētāju daļas viedokli- tad viņa, no politiskā skatupunkta viedokļa raugoties, visu dara pareizi.
    Varbūt tikai mūsu- te salasījušos dažu ideālistu- viedoklis ir tāds, ka viņa grauj savu reputāciju? Un šis mūsu viedoklis Latvijā šobrīd nenosaka neko.

    +8
    -1
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu