Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

3

Nedēļas notikumi Latvijā

Valdība otrdien nolēma izsludināt atklātu konkursu uz Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja vadītāja amatu. Pieteikties varēs mēneša laikā. Komisija izvēlēto pretendentu virzīs atbalstīšanai valdībā, bet KNAB vadītāju iecels Saeima. Amats ir vakants pēc iepriekšējā KNAB vadītāja Normunda Vilnīša atbrīvošanas no amata šā gada jūnijā.

Zatlera reformu partijas kongresā sestdien par Ministru prezidenta amata kandidātu izvirzīts Edmunds Sprūdžs. Viņš ir uzņēmējs informācijas tehnoloģiju, grāmatvedības uzskaites un konsultāciju, viesmīlības un aktīvās atpūtas nozarēs. Par partijas finanšu ministra kandidātu apstiprināts ekonomists Vjačeslavs Dombrovskis. Valdis Zatlers pats vēlēšanās kandidēs no Vidzemes apgabala.

Vēlētājiem, kuri 11.Saeimas vēlēšanu laikā uzturēsies ārvalstīs, ir iespēja balsot pa pastu, un tai ir jāpiesakās līdz 2.septembrim, informē Centrālā vēlēšanu komisija. 11.Saeimas vēlēšanas notiks šā gada 17.septembrī.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu