Sudraba: Nekad nesaki nekad • IR.lv

Sudraba: Nekad nesaki nekad

9
Ingūna Sudraba (no kreisās). Foto: Nora Krevneva, F64

Valsts kontroliere pagaidām atsakās iesaistīties politikā

Valsts kontroliere Inguna Sudraba saņēmusi partiju piedāvājumus iesaistīties politikā, taču no tiem atteikusies. 

Tomēr otrdien intervijā LNT rīta raidījumam “900 sekundes” Sudraba, vērtējot iespēju nākotnē iesaistīties politikā, sacīja: “Nekad nesaki nekad.” 

Valsts kontroliere teica, ka viņai ir noteikts termiņš pašreizējā amatā un pēc tā pilnvaru beigām būs jādomā, ko darīt. “Viss kaut kas ir iespējams,” Sudrabas teikto atreferē LETA. Sudraba LNT neatklāja, kuras partijas izteikušas viņai piedāvājumus iesaistīties politikā. 

Tomēr otrdien intervijā “Neatkarīgajai” viņa teikusi, ka pēc Valda Zatlera rīkojuma par Saeimas atlaišanu vņai bijusi saruna ar prezidentu par iespējamo iesiastīšanos politikā. Tas arī esot bijis vienīgais gadījums. “Es palieku savā amatā, jo uzskatu, ka svarīgi cilvēkiem darīt profesionālu darbu, ne tikai iesaistīties politikā,” NRA saka Sudraba.

 

Komentāri (9)

ingus 02.08.2011. 10.08

Protams, pagaidīsim, kamēr beigsies konsolidācijas, kamēr citi iznesīs visu smagumu, tikmēr Sudrabiņa sēdēs maliņā un visus smuki kritizēs, bet kad LV sū… beigises, tad ar ex tautpartijiešu Gundara Bērziņa un Beļska palīdzību bīdīsies uz priekšu. Visu laiku gan gribās viņai pajautāt, kāpēc nevienu no savām iniciatīvām, viņa nerealizēja, strādādama Finanšu ministrijā, kad ministrs bija viņas labais čoms Gundars Bērziņš :D

+12
-1
Atbildēt

0

Verners Losbergs 02.08.2011. 12.21

Nu cik var. Sudraba ir no tiem kas nesmādē klātienē apmeklēt “Novaja Volna” un sauc Lembergu par saimniecisku vīru, kā arī regulāri tiekas ar Krievijas vēstniecības darbiniekiem (iespējams izpauž konfedenciālu informāciju par valsts finansēm).
Apnicis ka nu jau neapstrīdami nekompetentā, līdz galam lietas novest nespējīgā, Sudraba no mēdiju puses tik regulāri tiek citēta.
Atcerēsimies, ka Dombrovskis ap 2003-2004 gadu atlaida Sudrabu no darba par nekompetenci un nespēju sastrādāties komandā.
Tagad viņa atriebīgi visu un visus noliek un brāļojas ar bijušo kompartiju Latvijā un esošo Krievijā.

+6
0
Atbildēt

0

Una Grinberga 02.08.2011. 10.30

Vēl nē, vēl nē! Lai Zatlers atnāk, savāra “podus” (gan jau kaut kādās lamatās iekritīs!), noplaks popularitāte . Tad Sudraba uztaisīs pēdējo revīziju valsts pārvaldei, pateiks, ka valsts ir dimbā, un ka viņa ir gatava iesaistīties kopā ar Stepašinu valsts pārvaldes sakārtošanā.

+7
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu