Dombrovskis Taimskvērā noskatīsies video par Latviju • IR.lv

Dombrovskis Taimskvērā noskatīsies video par Latviju

37
Valdis Dombrovskis. Foto: AFP/LETA

Piektdien noslēdzas Latvijas premjera vizīte ASV 

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis piektdien ASV vizītes noslēgumā apmeklēs fondu biržu NASDAQ, kur iezvanīs NASDAQ fondu biržas dienas noslēguma zvanu, informē Valsts kanceleja. Tas notiks pēc Latvijas laika plkst. 22.45.

NASDAQ OMX Group, Inc. ir pasaulē lielākā biržu kompānija. Tās pakalpojumi – tirdzniecības iespējas investoriem, kotēšanās iespējas uzņēmumiem un biržu tehnoloģijas – tiek sniegti sešos kontinentos. NASDAQ OMX biržu grupa ir pārstāvēta arī Latvijā ar biržu NASDAQ OMX Riga (iepriekš Rīgas Fondu birža). NASDAQ OMX biržu grupas tirdzniecības sistēmas pakalpojumus izmanto arī Valsts kase valsts iekšējo vērtspapīru sākotnējai emisijai un tirdzniecībai.

Turklāt uz NASDAQ kompānijas ēkas Taimskvērā vienu stundu (no plkst. 22.30 līdz 23.30 pēc Latvijas laika) atkārtoti tiks demonstrēts 30 sekunžu garš videomateriāls par Latviju. 

Video izvēlēts Latvijas institūta izsludinātajā konkursā.

Tiesa, piektdien Latvijas medijos jau izskanējusi kritika par šo Pētera Kalniņa un Ivara Pavloviča veidoto video. Tā kā konkursa “Tavs video par Latviju Times Square!” videomateriālu gatavošanai iespējamais laiks bija īss, piecas dienas, konkursam tika iesniegti četri videodarbi. Konkursa dalībniekiem tika dota iespēja realizēt savas radošās idejas un kinematogrāfiskās prasmes, piedāvājot mazformāta 30 sekundes garu, saturiski kvalitatīvu un vizuāli pievilcīgu HD videomateriālu tālākai vērtēšanai.

 

Komentāri (37)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu