Lieliskais 21 • IR.lv

Lieliskais 21

4
Una Bergmane (25)
Sanita Jemberga

Atskatoties uz atjaunotās neatkarības 21 gadu, bieži nenovērtējam, cik daudz esam sasnieguši. Ir izaugusi paaudze ar lielisku izglītību, daudzi latvieši ārzemēs izveidojuši karjeru, kas atšķiras no parastā viesstrādnieku stāsta. Pēc 10-20 gadiem viņi būs paaudze, kas nosaka politiku un sabiedrības attīstību. Tāpēc gribējām  uzzināt viņu domas par to, kas ir Latvijas spēks un vājums, un kādēļ tai būtu jāpastāv pēc simt gadiem

 

Didzis Kļaviņš (29)
Izglītība:
maģistrs politikas zinātnē LU, maģistrs Eiropas vēsturē un civilizācijā Leidenes Universitātē, Sorbonas Universitātē un Oksfordas Universitātē. Papildus studējis starptautiskās attiecības Viskonsinas universitātē Oklērā, Oslo Universitātē un Upsalas Universitātē.
Pašlaik:
studē LU doktorantūrā, strādā Nexum par starptautisko projektu vadītāju Skandināvijas valstīs, darbojas Latvijas Ārpolitikas institūtā un Baltijas un Melnās jūras aliansē

Latvijas stiprās un vājās puses
Strādīgums, darba tikums un neizsīkstoša realitātes sajūta. Vājās – negācijas sabiedrībā un skaudīgums, kā arī pārāk lielā tiekšanās pēc mantiskām vērtībām. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu