Brigmanis: koalīcijā viss ir vislabākajā kārtībā • IR.lv

Brigmanis: koalīcijā viss ir vislabākajā kārtībā

16
Ieva Cika, LETA
Indra Sprance

Notiks ZZS un "Vienotības" frakciju kopsēde

Koalīcijā viss ir vislabākajā kārtībā, starp Zaļo un Zemnieku savienību (ZZS) un "Vienotību" nav nekādas domstarpības, pirms trešdien paredzētās ZZS un "Vienotības" tikšanās Ir.lv paziņoja ZZS frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis.

Kā norādīja Brigmanis, it kā esošās domstarpības starp ZZS un "Vienotību" ir "nepamatoti uzpūstas". Uz jautājumu, vai ZZS piekritīs valsts budžeta konsolidācijai vēl par 50 miljoniem latu, Brigmanis atbildēja, ka ZZS uzklausīs Finanšu ministrijas piedāvājumu. "Risinājumi būs jāmeklē, ko citu.., " sacīja Brigmanis.

"Liekaties visi mierā, koalīcijā viss ir pilnīgā kārtībā, Valdis Dombrovskis strādā labi, nekāda valdības maiņa nav paredzēta, " sacīja Brigmanis. Savukārt uz jautājumu, vai ZZS vairs neuztsās par ekonomikas ministra Arta Kampara (JL, "Vienotība") darbības izvērtējumu, Brigmanis skaidri neatbildēja, norādot, ka ZZS to vērtēšot.

Saskaņā ar Ir.lv rīcībā esošo informāciju par budžeta konsolidācijas iespējām ZZS un "Vienotības" frakcijas kopīgi lems trešdien plkst. 15.

 

Komentāri (16)

ievuliitis 25.01.2011. 12.25

“Liekaties visi mierā, koalīcijā viss ir pilnīgā kārtībā…” – no Eiropas naudām, kas paredzētas inovācijām, savu daļu sarunājām, prasītas vietas saviem cilvēkiem dabūjām. Vienotība īpaši nepretojas , ļoti patīkams koalīcijas partneris.

+5
-1
Atbildēt

0

Janka, Janic 25.01.2011. 14.31

… tur visu veertee un nosaka smagajos noziegumos apsuudzeetais , arii kurš buus prezidents , prokurors , tiesnesis , mafija.

+1
0
Atbildēt

0

janazakovica 25.01.2011. 13.25

aizmirsa pateikt-gods kalpot lembergam

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu