LTV hokeja reklāmas līgumā neesot pārkāpumu • IR.lv

LTV hokeja reklāmas līgumā neesot pārkāpumu

8
NEPLP pārstāvji Dace Buceniece, Ābrams Kleckins (C), LTV ģenerāldirektors Edgars Kots. Foto: Lauris Vīksne, F64

Neraugoties uz KNAB norādēm, NEPLP neredz kļūdas; reklāmas ieņēmumi augot

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP), pat iepazīstoties ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) atzinumu, nav konstatējusi pārkāpumus Latvijas Televīzijas (LTV) rīcībā, slēdzot līgumu par tiesībām izvietot reklāmu hokeja kluba ''Rīgas Dinamo" spēļu translācijās.

NEPLP vadītāja vietniece Dace Buceniece aģentūrai BNS sacīja, ka padome nekādas problēmas LTV rīcībā nav saskatījusi. "Viss šeit ir kārtībā," teica Buceniece, piebilstot, ka ceturtdien padomes sēdē izskatīts arī revīzijas ziņojums par LTV darbu septembrī, kurā secināts, ka rādītāji ir labi un ieņēmumi no reklāmām aug.

Jau vēstīts, ka KNAB konstatēja pārkāpumu LTV vadības rīcībā, slēdzot līgumu par tiesībām izvietot reklāmu "Dinamo" spēļu translācijās.

Kā ziņots, LTV šogad jūlijā nosūtīja 20 kapitālsabiedrībām speciālo sponsorēšanas un reklāmas piedāvājumu, taču vērtēja un izvēlējās vienīgo – "Reklāmas aģentūras Persona", ko reklāmas eksperti vērtēja kā apšaubāmas profesionalitātes. Vienlaikus LTV noraidīja pāris nopietnus pretendentus, kuri ir pieredzējuši līdzīgu līgumu izpildē. 3.augustā LTV ar SIA "Reklāmas aģentūra Persona" noslēdza līgumu par miljonu eiro (702 800 latiem) par ekskluzīvām tiesībām izvietot reklāmu un sponsoru norādes LTV programmā saistībā ar klubu "Dinamo" un "Rīga" dalību KHL 2010./2011.gada sezonā.

Pēc informācijas publiskošanas LTV vienpusēji lauzusi līgumu ar iepriekš strīdīgi izvēlēto "Reklāmas aģentūru Persona", un LTV šefs Edgars Kots pats nodarbojoties ar reklāmdevēju piesaisti.

Komentāri (8)

Sanšains 11.11.2010. 20.07

Kad beidzot būs iespēja no amata izmest “Saskaņas centra” cilvēku Kļeckinu – “Baltijas foruma” un “horizontālo taimkodu” aktīvistu? Vai kāds nezina, kad gaidāma jaunās padomes veidošana?

+3
0
Atbildēt

0

andris902 11.11.2010. 19.37

…NEPLP nesaskatīja…vai negribēja saskatīt?…:))

+3
0
Atbildēt

0

andrisskrastins 11.11.2010. 19.04

Bet protams, ka *VECAIS* padomes sastāvs nesaskatīs pārkāpumu – galu galā, viņi parūpējās par šī ielikteņa palikšanu šajā amatā visus šos gadus! Kā tad SC un PLL tiks pie resursiem?

+3
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu