Liepājas partija slēdz līgumu arī ar PLL • IR.lv

Liepājas partija slēdz līgumu arī ar PLL

36
Nora Krevneva, F64
Indra Sprance

Sesks neatbild, ko atbalsta pirms vēlēšanām – ZZS vai PLL

Lai arī Liepājas partija nesen parakstīja sadarbības līgumu ar Zaļo un Zemnieku savienību (ZZS), piektdien tā plāno parakstīt sadarbības līgumu arī ar apvienību “Par labu Latviju” (PLL), ir.lv informēja apvienībā.

Sadarbības līgumā ietverti vairāki uzdevumi, tostarp iekļauta apņemšanās risināt sabiedrībai svarīgus un aktuālus valsts pārvaldes un pašvaldību uzdevumus.

Sesks Ir.lv sacīja, ka līgums ar PLL paredz virkni konkrētu vienošanos par iespējamajiem rīcības variantiem pilsētai svarīgu jautājumu risināšanā. Pēc Seska domām, neesot nekā neparasta, ka Liepājas partija slēdz līgumus ar diviem politiskajiem spēkiem. ”Jo aktīvāk starp politiskajiem spēkiem veidosies sadarbība, jo labāk,” sacīja Sesks.

Sesks norādīja, ka līgums ar PLL paredz sadarbību konkrētos jautājumos, savukart vienošanās ar ZZS paredz sadarbību vēlēšanās, arī Liepājas partijas cilvēku startu ZZS vēlēšanu sarakstā. Uz jautājumu, kuru politisko spēku Liepājā priekšvēlēšanu laikā atbalstīs Liepājas partija – ZZS vai PLL, Sesks atteicās atbildēt.

ZZS Saeimas frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis Ir.lv pauda viedokli, ka PLL šādu līgumu ar Liepājas partiju slēdzot, lai palielinātu atbalstītāju skaitu Liepājā, taču tas esot velti. Pēc Brigmaņa teiktā, ir spēkā Liepājas partijas un ZZS noslēgtā vienošanās, Liepājas partijas cilvēki startē ZZS deputātu kandidātu sarakstos.

“Mums galvenie ir cilvēki,” sacīja Brigmanis, norādot, ka “mēs jau neesam greizsirdīgi”, Liepājas partija, ja vēloties, varot slēgt līgumus arī ar citiem.

Jau vēstīts, ka ZZS deputātu kandidātus sarakstā ir arī Liepājas partijas biedre, kas 9.Saeimā ievēlēta no Tautas partijas – Aija Barča.

Komentāri (36)

daina_tabuna 27.08.2010. 12.11

Lūk tā ir augstākā pilotāža politprostitūcijā! Liepāja vienmēr ir bijusi progresīvākā pilsēta Latvijā. Izrādās, ka tā spēj būt progresīvākā arī ar mīnuszīmi.

+16
0
Atbildēt

2

    Miceks > daina_tabuna 28.08.2010. 12.03

    Labs humors!
    Gan par Liepāju kā progresīvāko pilsētu,gan vēl jo vairāk par Lemberga spēju attīstīt.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    skola > daina_tabuna 28.08.2010. 08.36

    Liepāja un progresīvākā pilsēta? Man liekas jūs kaut ko jauciet! Ja salīdzina Liepāju ar Ventspili, tad pilsētā, kurā piedzimst vējš, ar to progresīvismu ir tāds vājš peles pīkstiens. Tādēļ, ka Seskam līdz Lemberga prasmei attīstīt pilsētu nav iespējams izaugt viņa mūža laikā…Atšķirībā no Lemberga, Sesks vienmēr ir centies izdevīgi kādam “pārdoties” – nav jau pirmā reize un roka ir ievingrināta.

    Cita lieta, ja runā par Lemberga rebēm, bet Sesks jau arī nav “dzintariņš” – abi pār vienu kārti sviežami!

    0
    0
    Atbildēt

    0

Lng 27.08.2010. 12.18

Tā nu tas ir,tas tikai pierāda to ka mums nav partiju ar savu ideoloģisko nostāju bet savtīgu interešu grupas.

+12
0
Atbildēt

1

    varrvara > Lng 27.08.2010. 13.21

    Tas jau nebija nemaz jāpierāda. Latvijā politikā iet tikai tie, kam ir kaut kādas personīgās intereses. Tikai absolūti naivs cilvēks var domāt, kad kāds no topošajiem politiķiem rūpēsies par valsts cilvēkiem. Varbūt pirmajā dienā pēc ievēlēšanas svinīgajā pasākumā dziedot himnu Dievs svētī Latviju, pēc tam tiks atjaunotas stipendijas un balsošana pēc īkšķa principa. Ja stipendiju lietu prokuratūra un tiesa nevarēja novest līdz to atklāšanai, tad nedomājiet, ka tā netiks turpināta.
    Latvijā demokrātija ir izkropļota vai pareizāk Latvijā demokrātija nekad nav bijusi un nekad nebūs. Lai pastāvētu demokrātija vajadzīgi politiski izglītoti cilvēki, bet to ir patiesi maz no kopējā vēlētāju skaita un es nekad nevarēšu piekrist demokrātijas pamatprincipam, ka jāpakļaujas vairākumam, ja vairākums būs tantuki, kuri nobalsos par SC tikai tāpēc, ka var Rīgā braukt ar tramvaju pa velti.

    +9
    0
    Atbildēt

    0

mxblack 27.08.2010. 13.28

Šitie vīreļi arī bez visiem līgumiem prot šeptēties. Tie līgumi jau ir tikai kārtējā propoganda, nekas vairāk. Tikai naivais noticētu viņu godaprātam un patriotismam pret valsti. Viss viņu patriotisms beidzas uz personīgās labklājības sasniegumu robežas, bet tauta kalpo tikai personīgo plānu realizācijai. Gods viņiem ir atkarīgs no maka biezuma, ne no paveiktā valsts labā. Muļķu zemes ģenerāļi bez goda un bez cieņas no savas tautas. Pietiek ka šie viens otru ciena un apbrīno, bet paši apbrīno savus personīgos sasniegumus blēdībā.Mēslumušas, PLL ir viņu pūznis.

+7
0
Atbildēt

1

    ingban > mxblack 27.08.2010. 20.02

    Ir jau tev, opi, taisnība. Taču, kā man liekas, arī tu apvienošanās jēdzienu saisti ar kaut ko pozitīvu. Dzīvē bieži tā nav, pat ļoti. Arī savu kabatu pildītāji atraduši (jau ļoti sen), ka apvienība, sadarbība, savstarpēja piesegšana ir ļooti efektīva taktika. Līdz kamēr kāds kādu neuzmet.

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu