Kleckins: ja prasības nepildīsm, ņemsim Streipu nost • IR.lv

Kleckins: ja prasības nepildīsm, ņemsim Streipu nost

9
AFP/LETA

Streips uzskata, ka nav šajā valstī cilvēku, kas labāk par viņu zina, kā vajag taisīt raidījumu, pauž Kleckins

Tas ir tiešais raidījums, un, ja viņš šīs prasības nepildīs, mēs būsim spiesti viņu noņemt no raidījuma vadīšana. Tā pirmdien intervijā “Neaktarīgajai” saka Nacionālās radio un televīzijas padomes priekšsēdētājs Ābrams Kleckins, vaicāts par padomes rīcību saistībā ar pārmetumiem, kas izskanējuši Latvijas Televīzijas raidījuma “Skats no malas” autoram Kārlim Streipam.
Kleckins skaidro, ka padome šajā jautājumā ir runājusi ar Latvijas televīzijas vadību un Streipam izvirzītas prasības, “skaidri norādot, kas nav pieļaujams un nebūs pieļaujams.”
Padomes priekšsēdis intervijā arī stāsta, ka Streips esot aizgājis no padomes organizētas ekspertu diskusijas, kurā apspriests “Skats no malas”. “Diemžēl, manā uztverē, kā to pieklājīgi pateikt, Streips ir nonācis pie pārliecības, ka nav šajā valstī cilvēku, kas labāk par viņu zina, kā vajag un var taisīt raidījumu. Katram ir tiesības domāt par sevi un citiem, kā viņš grib, bet ir mūsu prasības, kuras jāpilda jebkuram, sevišķi šajā priekšvēlēšanu kampaņas laikā. Tas viņam tika skaidri noformulēts. Tas attiecas ne tikai uz viņu,” saka Kleckins.
Krēsls, uz kura es sēžu, ir ļoti karsts, atzīst Kleckins, vaicāts par kritiku, ko viņš saņēmis. “Jūs domājat, ka visa tā kritika, ja tā var teikt, ir saistīta ar mani? Nē. Tas saistīts ar to, ka šeit nesēž kāds cits. Vienmēr būs grupējumi, kas būs neapmierināti ar to, ka nesēž viņu cilvēks. Nav runa pat par konkrētu cilvēku, bet gan par to, ka šeit nesēž tas, kuru viņi gribētu redzēt. Tā tas būs vienmēr,” pauž Kleckins.

.

Komentāri (9)

mary75 27.06.2010. 19.30

Pie kam labi paēduši un drīkst tādā veidā protestēt, nebaidoties ilgstoši nokļūt aiz restēm, tikai pateicoties tai sistēmai, ko sauc par demokrātiju un brīvu tirgu, kas izveidota valstīs, pret kurām viņi protestē.

+3
-1
Atbildēt

2

    www.vecamate.lv > mary75 27.06.2010. 20.16

    Aha.Pie mums viņi dabūtu 8-15.Kā jau eiropeiskā demokrātijā :)

    0
    0
    Atbildēt

    0

    mary75 > mary75 27.06.2010. 22.38

    Viņi diezin vai, vietējie aborigēni gan varētu.
    Smieklīgākais, ka Kanāda samita drošībai iztērējusi miļjardu dolāru.

    0
    0
    Atbildēt

    0

daina_tabuna 27.06.2010. 20.48

Tāpēc visādus šitādus samitus vajag rīkot Latvijā. Neviens antiglobālists nebrauks ālēties uz pasaules malu, kur nemaz normālas aviokompānijas nelido un viesnīcās cenas tādas, ka labāk nakšņot zem tilta :-)

+2
-1
Atbildēt

1

    LAURIS > daina_tabuna 27.06.2010. 22.34

    precīzi. Latvijas cietumā tie anarhopusaudži diezvai gribētu nokļūt, pat savu pārspīlētu ideju vārdā

    0
    0
    Atbildēt

    0

hakere 27.06.2010. 18.29

Cilvēki, kas dauza stiklus, ir tik pat labi paēduši kā tie, pret kuru klātbūtni viņi protestē. Diemžēl. Bezjēdzīga rīcība. Postošas sekas.

+3
-2
Atbildēt

1

    Melnirbe > hakere 28.06.2010. 09.04

    nu nez vai bezjēdzīgas. dēļ viņiem tu izlasi rakstu, kurā teikts, ka ne visa pasaula atbalsta G8 un G20.

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu