Smieklīgākais Latvijā? • IR.lv

Smieklīgākais Latvijā?

2
Gatis Rozenfelds

Vieni Jāni Skuteli (28) zina labi – no Kabarē izrādēm, no Karaliskā improvizācijas teātra. Citi nav dzirdējuši neko, bet, ja atgādina TV3 Ādamsonus, tad atceras Lotāru.

Vēl kāds būs redzējis viņu žonglējam, staigājam ar garajām koka kājām un pašaizdedzināmies «tūkstoš korporatīvajos pasākumos» kopā ar iluzionistiem Pecolli. Tuvojoties lugas Gaidot Godo pirmizrādei 7.jūnijā (režisore Baņuta Rubesa), par Estragona lomas izpildītāju Jāni Skuteli runās biežāk.

Nepilnu stundu pirms stāvizrādes Love sākuma improvizācijas teātra aktieris Jānis Skutelis, kuru režisore Baņuta Rubesa sauc par smieklīgāko cilvēku Latvijā, sēž grimētavas krēslā, ļauj sevi grimēt un stāsta, ka tagad top bruņurupucis. «Ne jau skotu bruņurupucis,» viņš piebilst, lai sarkani rūtotais audums uz krēsla atzveltnes mani nemaldinātu. «Šoreiz mēs nolēmām, ka būs parastais.» Dauzonīgais tonis viņu mazliet nodod. Tomēr es spēlēju līdzi: ir pilnīgi loģiski, ka, nākot uz viena aktiera izrādi ar nosaukumu Love, es gaidu stāstu par skotu bruņurupuču mīlestību. 

«Joks, protams,» viņš uzreiz pēc tam atzīstas. Laikā, ko mēs pavadīsim sarunās, tā viņš teiks vairākkārt. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu