Par divām darba pusdienām • IR.lv

Par divām darba pusdienām

5
Anita Brauna

Šajā žurnāla numurā ir kāda strukturāla atšķirība. Ik nedēļu mēs piedāvājam pusdienu sarunu ar kādu tā brīža notikumos ierautu personu, šoreiz tādas būs divas

Nākamnedēļ sāks ducināt Eirovīzijas trakums, un, jā, jā, simti tūkstoši cilvēku pieplaks televizora ekrānam, lai klausītos, kritizētu, zobotos, priecātos, balsotu, ļautos azartam, pukotos un tomēr skatītos šo ikgadējo eiropiešu dziesmu šovu. Tradicionāli Eirovīzija Latvijā ir visvairāk skatītais TV raidījums, pārspējot jebkuru vietējo šovu un hokeja spēles. Lūk, pilnskanīgākai līdzi jušanai žurnālā būs saruna ar dzīvespriecīgo un enerģisko dziedātāju Aiju Andrejevu (Aishu), šā gada Latvijas pārstāvi Eirovīzijā.

Raksts par Aiju jau bija uzrakstīts, kad dzīve iemeta citos notikumos. Neplānotām darba pusdienām piekrita Ivars Poikāns – programmētājs, kura darbība ar segvārdu Neo viņu tagad iecēlusi teju mūslaiku tautas varoņa godā. Iespēju paēst ar viņu kopā un parunāt garām laist vienkārši nevarēja. Kāpēc dienā viņš bija Ilmārs, bet naktī – Neo, par to otrajā pusdienu sarunā.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu