Spiež slēgt līgumu ar savu atbalstītāju uzņēmumu • IR.lv

Spiež slēgt līgumu ar savu atbalstītāju uzņēmumu

22
Andrejs Terentjevs, F64

Munkevics konkursā par tiesībām saimniekot Dzintaru koncertzāles kafejnīcās izrāda īpašas rūpes par vienu uzņēmumu

Jūrmalas mērs Raimonds Munkevics (Jūrmala – mūsu mājas) jau trešo gadu pēc kārtas spiež Dzintaru koncertzāles vadību parakstīt līgumu ar firmu „Priority”, kas darbojas restorānu biznesā un ir saistīta ar pašreizējā mēra atbalstītājiem, svētdienas vakarā vēstīja Latvijas televīzijas raidījums „De facto”.

Kā noskaidrojis raidījums, „Priority” kā vienīgais pretendents uzvarējusi par tiesībām apsaimniekot Dzintaru koncertzāles kafejnīcas. Konkursā bez „Priority” piedalījies vēl kāds pretendents, kas piedāvājis par 12 000 latu lielāku nomas maksu nekā „Priority”, kas sola maksāt 27 500 latu gadu. Tomēr otrs pretendents konkursam nav kvalificējies dažu trūkstošu dokumentu dēļ. „De facto” uzsver, ka „Priority” konkursa organizatori trūkstošos dokumentus pieprasīja papildus, bet otram pretendentam to izmantoja kā ieganstu, lai izmestu no konkursa, tā „Priority” nostādot izdevīgākās pozīcijās.

Jūrmalas domes deputāte un Dzintaru koncertzāles valdes locekle Marija Vorobjova (SC) atklājusi, ka konkursa nolikums speciāli labots tā, lai uzvarētu „Priority”, tāpēc līgumu ar šo firmu ir atteikusies parakstīt. Viņa arī stāstīja, ka ir saņēmusi draudus – ja līgumu ar „Priority” neparakstīs, viņu no darba atlaidīs. „Es uzskatu, ka tas ir Munkevics,” sacīja Vorobjova, vaicāta, kas stāv aiz šādām runām.

„De facto” atgādina, ka pagājušajā gadā Munkevics no darba atlaida ilggadējo koncertzāles direktoru Andreju Kondratjuku, kurš arī nav gribējis parakstīt līgumu ar „Priority”.

Skaidrojot, kāpēc Munkevics tik ļoti rūpējas par „Priority”, „De facto” atklājis, ka „Priority” valdes locekle Ginta Kelle ir bijusi Munkevica partijas „Jūrmala – mūsu mājas” ziedotāja, tomēr „De facto” avoti norādījuši, ka īstais cilvēks, kas slēpjas aiz šiem darījumiem, ir Munkevica partijas biedrs un bijušais Munkevica padomnieks juridiskajos jautājumos Georgs Fedosejevs.

„Es ļoti daudzus jūrmalniekus pazīstu,” „De facto” sacīja Munkevics, vaicāts par firmas „Prority” saistību ar viņu, piebilstot, ka konkurss ir atklāts un tajā ir iespēja piedalīties ikvienam.

Komentāri (22)

zz 09.05.2010. 22.59

nekaunīgāku, nepatīkamāku un “lipīgāku” tipu neesmu redzējis….viņš pārspēj visus…vienkāršš jautājums:Vai Munkevics ir godīgs cilvēks?

+5
0
Atbildēt

2

    markonimarkoni > zz 10.05.2010. 11.40

    Pat tāds jautājums nav jāuzdod, tāpat skaidrs, ka spēlē netīras spēles. Bet nu jau viņa dienas amatā skaitītas, savākti nepieciešamie paraksti, lai gāztu no troņa.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > zz 10.05.2010. 02.42

    Svarīgs vārds izlaists – glumāku.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

mary75 10.05.2010. 08.38

Jā, pēc jūrmalgeitas nekas mainījies nav, ja nu vienīgi noņēma Loskutovu un nepārelēja Maizīti, un visas tiesībsargājošas iesytādes dabūja mājienu ar mietu pa pieri – ķeriet ceļu policistus, ne augstāk, ja gribat strādāt.
tāda, lūk, reakcija, glumajiem Munkeviciem zaļā gaisma.

+2
0
Atbildēt

2

    ::Vai cis :: > mary75 10.05.2010. 13.52

    Dzeri, cik atceros, notiesāja Hļevicki un taisījās notiesāt Milušu – viņi gan nebija ceļu policisti, ja kas.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Arija Saleda > mary75 10.05.2010. 11.17

    Kaut ko jau vēl notiesāja. Bet Jūrmala ir tāds jocīgs veidojums, līdz ar to viss tur notiek jocīgi. Vai atvainojos, tur viss notiek kārtīgi, pārējā pasaulē jocīgi.
    P.S. domāju ka būtiskākais kas mainījies pēc sarunu noklausīšanās: rebes vairs netiek bīdītas pa mobli, bet gan Zoo uz Jahtām/kuteriem un citur, kur grūtāk sadzirdēt.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu