
Buono Buono Pizza Rīgā, Miera ielā 10
Vai gribi redzēt, kā cepas tava pica, pavārs pāri letei šķelmīgi pavaicā manam piecgadīgajam pavadonim. Patvērušies no ārā valdošās vētras, esam kā sabozušies zvirbuļi piesēduši vienīgajā brīvajā vietā visā restorāniņā. Visi pārējie galdiņi darbadienas pievakarē ir rezervēti.
Pie letes sēžot, skatam paveras virtuves darba lauks un arī kafejnīcas lepnums — gandrīz divtūkstoš kilogramu smags «picu printeris», kā viņi paši to dēvē. No Itālijas vestās malkas krāsns mutē tad nu ļauts ielūkoties arī mazajam apmeklētājam. Tiesa, pavāra vēlīgi paceltam.
Pica krāsnī izcepas dažu minūšu laikā, un tūlīt arī jāsteidz baudīt, ļaujot tikai svaigi pārdurtas burrata bumbas maigajam sierainumam atvēsināt plāno un kraukšķīgo picas pamatni. Kā jau Itālijā. Izmēģinām arī salami un viegli pikanto sēņu picu, kas kļūst par vakara favorīti. Bet ēdienkarte piedāvā arī nelielu klasisko pastu izlasi, uzkodu plates un kokteiļus — to vidū gan alkohola, gan bezalkoholiskos Spritz.