2019_03_burkanlasis2_f647.png

2019_03_burkanlasis2_f647.png

10 atradumi veselīgam, jautram un izzinošam pavasarim

Burkānlasis

Asprātīga vegānu alternatīva lašmaizītēm vai suši — burkānlasis. Viegla, īsti piemērota pavasarim!

Vajadzēs
4 lielus burkānus
3 nori lapas
Krūzi karsta ūdens
3 ēdamkarotes sojas mērces 1 ēdamkaroti kļavu sīrupa vai cita saldinātāja
2 ēdamkarotes ābolu etiķa
1 tējkaroti kūpinātas paprikas pulvera
1 tējkaroti ķiploku pulvera
Maltus piparus
Sāli

Nemizotus burkānus cep 180 grādos cepeškrāsnī 40 minūtes. Tikmēr sagatavo marinādi, sajaucot visas sastāvdaļas ar sadrupinātām nori lapām. Burkānus atdzesē, nomizo un sagriež plānās šķēlēs. Šķēlītes sajauc ar marinādi, samaisa un aizvākotā traukā atstāj ledusskapī vismaz 24 stundas.

 Foto - 

Jēgpilnākām sarunām

Jaunākajā žurnālā