
Chef's Corner Šefpavārs Ēriks Līvmanis gaida viesos gaļas pazinējus un izsmalcināta ēdiena baudītājus.
Četras jaunas Rīgas vietas, kur baudīt izmeklētu gaļu, Izraēlas virtuvi, labu šampanieti un maksāt pavisam nedaudz
Gaļas mīļotāju Meka
Restorāns Chef’s Corner ir apsolījis celt goda vietā kvalitatīvu sarkano gaļu un lutināt viesus ar steikiem, tartariem un karpačo. Ēdienkartē dominē Simmental šķirnes gaļa, kas tiek ievesta no Šveices. Pirms maltītes iespējams uzzināt, ar ko dzīvnieks ir ticis barots (graudaugiem vai zāli) un cik ilgi gaļa ir nogatavināta.
Restorāns, kas atrodas Dzirnavu ielas «klusajā galā», lepojas ar mūsdienīgi aprīkotu un plašu virtuvi, kurā saimnieko šefpavārs Ēriks Līvmanis. Interjerā dabiski toņi mijas ar zelta un melniem akcentiem, radot patīkamu vidi, kurā gribas uzturēties ilgāk. Lai arī restorāns ir plašs (70 vietu), galdiņu izvietojums un atmosfēra ļauj aizmirst steigu un izbaudīt labu ēdienu.