rabarberi
- Dzīve
- 24.07.2024.
- Laura Dumbere
Abavas paralēle


- Veiksme
- 01.09.2021.
Sapnis melleņu krūmā

- Labsajūta
- 17.05.2017.
Daba uz šķīvja

- Slavenība
- 14.06.2016.
Burbuļu start-up

- Labsajūta
- 08.06.2016.
Rabarberu variācijas

- Dzīve
- 24.07.2024.
- Laura Dumbere
Abavas paralēle
Latvija ir sevi ierakstījusi pasaules vīna kartē — Abavas vīna darītavas sausais sarkanvīns Rondo 2021 Reserve nesen saņēma prestižo Decanter World Wine Awards bronzas godalgu, kļūstot par pirmo Baltijā tapušo vīnogu vīnu, kas guvis starptautisku atzinību. Mārtiņš Barkāns stāsta, kā to izdevies paveikt

- Labsajūta
- 19.06.2024.
Ar odziņu
Astoņas vienkāršas receptes, kas palīdzēs saklāt gardu un svaigu svētku galdu

- Veiksme
- 01.09.2021.
Sapnis melleņu krūmā
Vestienas pagasta Jāņkalnu dārzniekiem ilgstošais sausums šovasar krietni mainīja ierasto diennakts ritmu. Miegam laika atlika pamaz, toties krūmmellenēm nepieciešamo mitrumu izdevās nodrošināt

- Labsajūta
- 17.05.2017.
Daba uz šķīvja
Met līkumu piemājas veikalam, tirgum un omes dārzam! Pēc maltītes sastāvdaļām dodies dabā - visu ko var atrast Latvijas pļavās un mežos

- Slavenība
- 14.06.2016.
Burbuļu start-up
Starptautisko attiecību pasniedzējs un TV3 moderators Edijs Bošs savu darbošanos ar dzirkstošā vīna darīšanu dēvē par šmigas start-up. Nākamgad plāno piedāvāt restorāniem pirmās pudeles

- Labsajūta
- 08.06.2016.
Rabarberu variācijas
Mērce gaļai, saldējums un pat ātrā rīta putra - savas receptes iesaka zemniece un dzīvesstila bloga Absolūts ēd autore Ilze Lipska

- Dzīvesstils
- 03.10.2012.
Latvijas vīna renesanse


- Dzīvesstils
- 11.04.2012.
Bērzu sulu bagātība

- Pusdienās
- 08.06.2011.
Pēc četrām Fukušimām

- Dzīvesstils
- 03.10.2012.
Latvijas vīna renesanse
Tas vairs nav onkulis lauku tirgū, no kura pārdotās pudeles otrajā dienā sāp galva. Latvijā ir radīti pirmie restorānu un veikalu atzītie vīnogu vīni, arī vecie augļu un ogu vīni kļūst niansētāki

- Pusdienās
- 30.05.2012.
- Pauls Raudseps
Neviens nav ieinteresēts eirozonas sabrukumā
Kristians de Buasjē ir viens no Francijas ietekmīgākajiem ekonomistiem. Viņš piedāvā recepti, kā Eiropai finansēt attīstību, nepalielinot valstu deficītus

- Dzīvesstils
- 11.04.2012.
Bērzu sulu bagātība
Lai organismu modinātu no ziemas gurduma, vēlams katru dienu izdzert divus litrus bērzu sulu. Kā izrādās, it kā tik pazīstamās sulas tomēr izmantojamas ne tikai kā spirdzinošs dzēriens. Lūk, pieci ieteikumi, ko interesantu izdarīt ar šāgada sulām

- Pusdienās
- 08.06.2011.
Pēc četrām Fukušimām
Viesturs Dūle (37) sapratis, ka oligarhiem, tāpat kā reiz Hitleram, spēku dod sabiedrības piekrišana sistēmai, tāpēc aicina ikvienu apbērēt oligarhu sevī
