barbekjū
- Veiksme
- 19.07.2023.
Ar ozola spēku
- Pusdienās
- 22.01.2020.
«Nevar mani tā vienkārši salauzt»
- Tendences
- 12.10.2018.
Teksasa aiz stūra
- Dzīvesstils
- 30.05.2012.
Vīru cepiens
- Veiksme
- 19.07.2023.
Ar ozola spēku
«Bija jāpaklūp un jāpieceļas, jāpaklūp un jāpieceļas,» tā par savu pieredzi uzņēmējdarbībā stāsta Kristaps Ozols. Tieši šī pieredze deva viņam milzu spēku un pārliecību izveidot barbekjū mērču uzņēmumu Oak’A BBQ, kas uzplaucis ļoti īsā laikā
- Pusdienās
- 22.01.2020.
«Nevar mani tā vienkārši salauzt»
Pēc vairāk nekā astoņu gadu darba Valsts policijas vadībā Ints Ķuzis (57) nolēmis priekšlaicīgi pamest amatu. Kāpēc, un uz kurieni viņš dosies tālāk?
- Tendences
- 12.10.2018.
Teksasa aiz stūra
BBQ KŪPinātava
- Dzīvesstils
- 30.05.2012.
Vīru cepiens
Grils, šašliks, barbekjū - tās ir disciplīnas, kur arī Latvijā dāmas joprojām mēdz ieņemt tikai asistentu pozīcijas