Šķiltava nr.205: Rīgas domes jaunie skandāli. Krievijas pasūtītais huligānisms. Vēršas pret cilvēktiesību aizstāvi • IR.lv

Šķiltava nr.205: Rīgas domes jaunie skandāli. Krievijas pasūtītais huligānisms. Vēršas pret cilvēktiesību aizstāvi

1
podkāsts šķiltava
Pauls Raudseps

Žurnālam Ir šonedēļ uz vāka redzams cilvēks, kurš zina, kā trāpīt mērķī. Andrejs Rastorgujevs jeb Alūksnes snaiperis, kā viņu tagad sauc fani, nesen izcīnīja augstāko sasniegumu Latvijas biatlona vēsturē – sudraba medaļu pasaules čempionātā – ar precīzu šaušanu. Taču Šķiltavā šonedēļ saruna būs par tiem, kuri šauj garām – par Rīgas domi, kura nespēj trāpīt ģenerālprokurora norādītajā mērķī un kurai svarīgs komandas dalībnieks noņemts no trases. Par Krievijas iedvesmotiem demolētājiem, kuri, iespējams, iešauj paši sev kājā. Par starptautiski nosodītu prokuratūras lēmumu ņemt uz grauda Latvijas cilvēktiesību aktīvisti. 

Par šiem un citiem jautājumiem šonedēļ spriež Ieva Jakone, Aivars Ozoliņš un Pauls Raudseps.

Podkāstā Šķiltava Ir žurnālisti katru piektdienu izskaidro, apspriež un reizēm arī iesmej par nedēļas politiskajiem un sabiedriskajiem notikumiem. Atklāj gan notikumu, gan pašu darba aizkulises, kurām neatrodas vieta tradicionālajā drukātā žurnāla rāmjos. Podkāsts ir pieejams Ir.lv, Spotify, Apple un Google Podcasts.

Labākais veids, kā atbalstīt mūsu redakcijas darbu – abonēt Ir.

Esam arī pateicīgi visiem, kas gatavi atbalstīt tieši Šķiltavu – to var darīt šeit: https://donate.stripe.com/3cseXT7E8guidmoaF2

Ja vēlaties ziedot atkārtoti, to var darīt šeit: https://buy.stripe.com/fZe9Dzf6Ace2gyAdRf

Atcelt savu regulāro ziedojumu varat šeit: https://billing.stripe.com/p/login/bIY8wQ7847sH0owdQQ 

 

Komentāri (1)

andrejs 03.03.2024. 19.51

Raubiška aizstāv tikai nelegālo robežpārkāpēju “cilvēktiesības” ? Ka šī būtu aizstāvējusi latviešus pret piespiedu novakcinēšanu es kaut kā neatceros.
Aizstāv tos, par kuru “aizstāvēšanu” kāds bārdains onka maksā?

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu