Podkāsts nr.9: Ar ko lepojamies; slidenais ceļš uz domes atlaišanu; Lembergtrīces atskaņas • IR.lv

Podkāsts nr.9: Ar ko lepojamies; slidenais ceļš uz domes atlaišanu; Lembergtrīces atskaņas

podkāsts šķiltava
Pauls Raudseps

Kamēr Latvijas lielākais privātais uzņēmums rāda sociālās atbildības priekšzīmi, koalīcija cīnās ar alkatības perēkļiem Rīgā un Ventspilī.

Šonedēļ iznāk gada pēdējais Ir numurs, un “Šķiltavā” žurnāla galvenā redaktore Nellija Ločmele un komentētāji Pauls Raudseps un Aivars Ozoliņš uzslavē gada izcilniekus. Viņu starpā ir arī uzņēmuma Mikrotīkls līdzīpašnieks Džons Tallijs, kuram personiska traģēdija kļuvusi par dzinuli palīdzēt citiem. Žurnālisti arī vērtē jaunākos pavērsienus ceļā uz Rīgas domes atlaišanu un mēģina saprast, cik lielā mērā likuma vārds saskan ar tiesiskuma garu un politisko gribu. Savukārt ASV noteiktās sankcijas pret Lembergu turpina šūpot Latvijas politisko vidi. Kā tulkot Ventspils ostas izņemšanu no sankciju saraksta? Un vai tiešām ZZS norobežosies no Lemberga?

Podkāstā Šķiltava Ir žurnālisti katru piektdienu izskaidro, apspriež un reizēm arī iesmej par nedēļas politiskajiem un sabiedriskajiem notikumiem. Atklāj gan notikumu, gan pašu darba aizkulises, kurām neatrodas vieta tradicionālajā drukātā žurnāla rāmjos. Podkāsts ir pieejams gan Ir.lv, gan Spotify, Apple un Google Podcasts.

Labākais veids, kā atbalstīt šo podkāstu – abonēt Ir https://ir.lv/abonesana/zurnals-ir/ 

Iepazīsties ar Ir gada cilvēkiem: https://ir.lv/2019/12/18/izcili-paldies/

 

 

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu