Aktieris Ohlobistins ierodas Doņeckā un paziņo par atbalstu separātistiem • IR.lv

Aktieris Ohlobistins ierodas Doņeckā un paziņo par atbalstu separātistiem

26
Ivans Ohlobistins (no labās) apdāvina separātistu kaujinieku un viņa sievu. Foto no "Komsomoļskaja pravda v Ukraine"

Doņecku par spīti Ukrainas aizliegumam apmeklē arī Latvijā negaidīti viesi

Latvijā un Ukrainā „melnajā sarakstā” iekļautais Krievijas aktieris un mācītājs Ivans Ohlobistins šajās dienās pabijis Doņeckā, vēsta „Ukrainskaja pravda”. Jau iepriekš par spīti aizliegumam iebraukt Ukrainas teritorijā Doņeckā viesojās Krievijas dziedonis un par mafijas „melnās kases” turētāju uzskatītais Josifs Kobzons. Arī viņam šogad liegta iebraukšana Latvijā.

Ohlobistina vizītes mērķis Doņeckā bijis pastāstīt par savu jauno filmu un atbalstīt separātistus, kas cīnās pret Ukrainas armiju.

Uzstāšanās laikā Ohlobistins pavēstījis, ka drīz uz separātistu citadeli atbraukšot arī citas Krievijas „zvaigznes”. Ohlobistins, pēc medijos publicētajām ziņām, atvedis arī dāvanas – separātistu kaujiniekam ar iesauku „Motorola” uzdāvinājis dārga alkoholiskā dzēriena pudeli, bet viņa sievai – kažoku.

Aktieris arī paziņojis, ka Krievijā gandrīz visi atbalstot tā saucamo Novorossiju, bet tie retie, kuri to neatbalsta, esot „izvirtuļi un nelieši”. „Es Ukrainā esmu persona non grata, bet te nav Ukraina, te – „Novorossija”. Un bija tik jaukiņi, ka es te nebiju persona non grata,” teica Ohlobistins.

Pirms Putina režīmu atbalstošā aktiera Doņeckā viesojās Kobzons, kurš dziedāja kopā ar pašpasludinātās Doņeckas tautas republikas vadītāju Aleksandru Zaharčenko, kā arī aktieris Mihails Porečenkovs, kurš medijos parādījās, šaujot uz Ukrainas karavīriem, tērpies aizsargķiverē ar uzrakstu „Prese”.

Jau ziņots, ka ar Latvijas ārlietu ministra Edgara Rinkēviča (Vienotība) lēmumu Latvijas „melnajā sarakstā”, kam liegts iebraukt mūsu valstī, tika iekļauti tādi Krievijas mākslinieki kā Josifs Kobzons, Valērija, Oļegs Gazmanovs un Ivans Ohlobistins, kas iepriekšējos gados bija aktīvi «Jaunā viļņa» pasākumu apmeklētāji un Valērija pat bija konkursa žūrijā.

 

Komentāri (26)

dullaisdauka 01.12.2014. 11.57

Vai tad tas nav jauki ka, neskatoties uz visām vajāšanām no pronaciķu, reakcionāru un citādu pediķu puses, lielas un vēsturiskas personības nebaidās savu viedokli svarīgos jautājumos akcentēt… Tikai vienā solī ar dižo vadoni un viņa pārvaldīto dižo valsti, mēs varam sasniegt jaunus horizontus!

+1
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu