Otrdien "Arēnā Rīga" koncertēs britu dziedātāja Liza Stensfīlda • IR.lv

Otrdien “Arēnā Rīga” koncertēs britu dziedātāja Liza Stensfīlda

23
Dziedātāja Liza Stensfīlda. Publicitātes foto

Vispopulārākās dziesmas un mazāk dzirdēti jaunumi

Savas Eiropas turnejas laikā otrdien, 4.novembrī plkst.19.30 “Arēnā Rīga” viesosies britu soulmūzikas dziedātāja Liza Stensfīlda, raksta aģentūra LETA. Vislielāko popularitāti Stensfīlda piedzīvoja deviņdesmitajos gados, kad virkne viņas iedziedāto singlu un albumu regulāri atradās mūzikas topu virsotnēs gan Eiropā, gan Amerikā un nopelnīja vairākas “Grammy” nominācijas un “Brit awards” balvas. 

Pirmos panākumus dziedātājai atnesa dziesma “All Around The World”, vēlāk tai sekoja hiti “Change”, “Real Thing”, “Never, Never Gonna Give You Up”, “People Hold On” un citi. Uz laiku atkāpjoties no muzikālās daiļrades, Stensfīlda nopietni pievērsusies arī aktrises karjerai. Viņa filmējusies gan britu seriālos, gan pilnmetrāžas filmās, tostarp filmā “The Edge of Love” kopā ar Keiru Naitliju un Sjennu Milleri. Stensfīlda kāpusi arī uz teātra skatuves izrādē “Vagīnas monologi”. 

Kopumā Stensfīlda izdevusi septiņus studijas albumus, no kuriem pēdējais ar nosaukumu “Seven” iznācis šogad. Koncertā Rīgā dziedātāja izpildīs savas vispopulārākās dziesmas, kā arī iepazīstinās ar mazāk dzirdēto jaunāko veikumu.

Komentāri (23)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu