FIB eksperti palīdzēs Ukrainai atgūt ārvalstīs paslēptos budžeta līdzekļus • IR.lv

FIB eksperti palīdzēs Ukrainai atgūt ārvalstīs paslēptos budžeta līdzekļus

23
Foto: AFP/LETA

 

ASV uz Ukrainu nosūtījušas Federālā izmeklēšanas biroja (FIB), Tieslietu ministrijas un Finanšu ministrijas ekspertus, kuri palīdzēs Ukrainas varasiestādēm atgūt ārvalstīs paslēptos budžeta līdzekļus, atsaucoties uz ASV Valsts departamentu, ziņo BBC.

ASV eksperti konsultēs Ukrainas valdību jautājumos par izmeklēšanu un pierādījumu savākšanu, “lai atgūtu ukraiņu aktīvus, kas atrodas ārvalstīs”.

Kā liecina BBC rīcībā nonākusī informācija, 29.aprīlī paredzēta ASV un Lielbritānijas vadīta daudzpusējā tikšanās, kurā piedalīsies arī Ukrainas un citu valstu pārstāvji, lai koordinētu centienus nozagto līdzekļu atgūšanā.

 

Komentāri (23)

Inese 15.04.2014. 08.10

Savukārt CIP konsultēs, kā ar militāru spēku apspiest tautas protestus Ukrainā:

Baltais nams apstiprinājis, ka Centrālās Izmeklēšanas pārvaldes (CIP) direktors Džons Brennans aizvadītajās brīvdienās apmeklējis Kijevu, kur slepeni tikās ar Ukrainas varas vadītājiem http://www.delfi.lv/news/world/other/baltais-nams-apstiprina-cip-direktora-viesosanos-kijeva.d?id=44399737#ixzz2yveGkPcH

0
-5
Atbildēt

2

    Ansis > Inese 15.04.2014. 09.05

    “tauta”, kura sevi sauc par podpalkovņik rosiji?

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    austrisv > Inese 15.04.2014. 09.49

    Ločmeli, tu esi bērna prātā. Kādas tautas protesti ar janākajiem krievu ieročiem rokās un armijas zābakiem un specdienestu tērpos bruņota un apauta krievu specdienestu operācija.

    Interesanti, ka vienlaikus daudzos Austrumukrainas apgabalos, kā pēc komandas. Galvenais, ka tie nav miermīlīgi protestētāji, bet dauzoņas, kuri izdemolē vietējās varas iestādes! Un kāpēc tā “neapmierinātā tauta” uzvelk krievu karogus un pēc tāda paša scenārija kā Krimā!

    +5
    -1
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu