VIDEO: Dižkoki, porcelāns un mīlestība jaunākajā LV jaunatklāšanas raidījumā TE! • IR.lv

VIDEO: Dižkoki, porcelāns un mīlestība jaunākajā LV jaunatklāšanas raidījumā TE!

31
NULL

 

Pirmajā jaunās LV jaunatklāšanas raidījuma TE! epizodē no Gustavs Terzens un Marta Selecka no ziemas miega modina 3 Kurzemes milžus – mūsu lielāko priedi, egli un ābeli, kas iedzen respektu ne tikai jaunajiem dižkoku meklētājiem, bet arī Glika ozoliem Alūksnē, kuru inspicēt ir devies Pauls Timrots. Tikmēr Dace Grimze Sērenē mīca nu jau atkusušos porcelāna mālus ciemos pie dāmām, kuras parāda rāmās dzīves meistarklasi, bet pilsētas inspektore Māra Kampernova meklē mīlasstāstus Rīgas birzīs, sētās un vārtrūmēs.

Jaunajai raidījuma sezonai var sekot līdzi katru ceturtdienu plkst. 21.15 ar atkārtojumu tās pašas nedēļas sestdienā plkst. 11. Visas raidījuma epizodes var skatīties arī http://vfs.lv/.

TE! šosezon ir atjaunināts formāts un daudzpusīgāks saturs. To veido četras divpadsmit minūšu īsfilmas – TE! Dara, TE! Vietējie, TE! Tests un TE! Pilsētā, un līdzšinējo sešu epizožu vietā būs astoņas.

Raidījuma mērķis ir veicināt Latvijas apceļošanu visās gada sezonās un apzināt vietējās vērtības, vietas, notikumus un cilvēkus. Raidījumu TE! veido VFS Films sadarbībā LTV, Latvijas Vides aizsardzības fondu, OlainFarm un Latvijas Mobilo Telefonu (LMT). TE! atbalsta Laima, Latvijas Pasts, Tūrisma attīstības valsts aģentūru, Latvijas Valsts meži un Volvo. Par raidījumu informē radio SWH, žurnāls IR un IR Brīvdienas, Tvnet.

 

Komentāri (31)

ievuliitis 21.03.2014. 13.30

Tie ir labi raidījumi. Iesaku, ja kādam vēl atliek laiks TV skatīšanai.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu