Otrdien Rīgā uzstāsies "Queen" ģitārists Braiens Mejs un dziedātāja Kerija Elisa • IR.lv

Otrdien Rīgā uzstāsies “Queen” ģitārists Braiens Mejs un dziedātāja Kerija Elisa

35
NULL

Koncertā skanēs arī dziesmas no grupas “Queen” klasikas 

Šovakar, 18.martā “Arēnā Rīga” uzstāsies grupas “Queen” ģitārists Braiens Mejs un dziedātāja Kerija Elisa, raksta aģentūra LETA. Mūziķi Rīgā uzstāsies tūres “The Candlelight Concerts” laikā. 

Koncertā varēs klausīties gan melodijas no “Queen” klasikas, gan arī abu mākslinieku iemīļotas dziesmas – kas izcels Elisas balss tembru Meja ģitāras un vokāla pavadījumā. Koncerta apmeklētājiem būs iespēja dzirdēt tādus pasaules hitus kā “Somebody to Love”, “Love of My Life”, “Crazy Little Thing Called Love”, kā arī dziesmas no Elisas solo albuma “Anthems”. 

Mākslinieku profesionālā sadarbība ilgst jau vairāk nekā 11 gadus. Elisa pirmo reizi Meja uzmanību piesaistījusi ar savu darbošanos mūziklā “We will Rock You”, kuru savā laikā veidoja grupas “Queen” mūziķi. Šajā mūziklā Elisa izpildīja vienu no galvenajām lomām. Abi mākslinieki gadu gaitā kopīgi koncertējuši arī vairākos šovos un koncertos Lielbritānijā. Mejs par sadarbību ar Elisu stāstīja, ka abi ir laba grupa un Elisa ir iedvesmojoša sadarbības partnere. Viņš norādīja, ka, lai gan dzīve viņam piedāvājusi daudz un dažādu izaicinājumu, mūzika vēl joprojām ir tā, kas viņu uzlādē un ir lielākais prieks. 

Mejs un Elisa izveidojuši īpašu muzikālo sadarbību – Mejs producējis Elisas debijas albumu “Anthems”, kas iznāca 2010.gadā. Viņu pirmajā kopīgajā turnejā apkārt Lielbritānijai 2011.gadā tika nospēlēti 12 veiksmīgi koncerti, no kuriem divi Londonas Alberta hallē bija pilnībā izpārdoti. Par šo panākumu dziedātāja ieguva “Whatsongstage.com” balvu “Labākā solo uzstāšanās”.

Biļetes cena 35 – 139 eiro. Biļetes nopērkamas www.bilesuserviss.lv

Komentāri (35)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu