Nākampirmdien Dailes teātris aicina uz tikšanos ar mākslinieci Edīti Pauls-Vīgneri • IR.lv

Nākampirmdien Dailes teātris aicina uz tikšanos ar mākslinieci Edīti Pauls-Vīgneri

31
Tekstilmāksliniece Edīte Paula- Vīgnere izstādes atklāšanā Dailes teātrī. Foto Evija Trifanova, lETA

Bezmaksas ielūgumus uz tikšanos var rezervēt elektroniski

Pirmdien, 24.februārī, plkst.18 Dailes teātra Mazajā zālē ikviens interesents aicināts uz tikšanos ar mākslinieci Edīti Pauls-Vīgneri, raksta aģentūra LETA. 

Tikšanās laikā būs iespēja klātienē sarunāties ar mākslinieci Edīti Pauls-Vīgneri, redzēt kino un TV materiālus, agrāko gadu intervijas, iepazīt personālizstāžu apskatus un vērtējumus, kā arī aplūkot izstādi “Teatrālās tekstīlijas. Edītes Pauls-Vīgneres personiskais teātris” autores pavadībā. Tikšanos vadīs izstādes kuratore Sarmīte Sīle. 

Līdz teātra sezonas beigām stundu pirms katras Dailes teātra izrādes, kā arī izrāžu laikā Dailes teātra mākslas telpā “Brīvības 75” bez maksas apskatāma izstāde “Teatrālās tekstīlijas. Edītes Pauls-Vīgneres personiskais teātris”. Izstāde ir tekstilmākslinieces “teātris”, kurā viņa ir gan autors, gan režisors, gan aktieris. Šajā teātrī iestudēta vesela izrāžu sērija par sievieti – skaistu, laimīgu un ne tik laimīgu, radošu būtni, kā arī vienkārši dzīvi baudošu. Izstāde esot reveranss dažiem elkiem vīriešiem – spožām, talantīgām personībām. 

Bezmaksas ielūgumus uz tikšanos ar Pauls-Vīgneri lūdz rezervēt elektroniski, nosūtot savu vārdu, uzvārdu un nepieciešamo vietu skaitu uz e-pastu “[email protected]”.

Komentāri (31)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu