Sestdien pēcpusdienā Esplanādē notiks festivāls "Rīgas ziemošanās 2014" • IR.lv

Sestdien pēcpusdienā Esplanādē notiks festivāls “Rīgas ziemošanās 2014”

35
NULL

Uzstāsies “Carnival Youth”, “Oranžās brīvdienas”, “Gapoljēri”, “Pulsa efekts” Goran Gora un “Bermudu divstūris” 

Sestdien no plkst.17 Esplanādē norisināsies festivāls “Rīgas ziemošanās 2014”, raksta aģentūra LETA. “Rīgas Ziemošanās” ikvienam dos iespēju gan mākslas darbnīcās, gan prāta spēlēs satikties un iedraudzēties ar Rīgas simboliem. Aktivitāšu pamatā būs rakstnieka Sergeja Timofejeva un mākslinieka Reiņa Pētersona neparastie “Rīgas stāsti” par Rīgas kanāla Bebru, Melno kaķi, Lielo Kristapu, Pētergaili un Skursteņslauķiem. Varēs ieteikt jaunus Rīgas simbolus nākamajiem “Rīgas stāstiem”.

“Rīgas ziemošanās” laikā ikviens apmeklētājs kopā ar Rīgas Bebru varēs piedalīties bebra dejā, dziedāt kaķu korī, cept skursteņslauķu zefīru, skaitīt zvaigznes, zīmēt ar ogli vai uzņemt savu bebringa foto. Toties uz festivāla skatuves uzstāsies grupas “Carnival Youth”, “Oranžās brīvdienas”, “Gapoljēri”, “Pulsa efekts”, kā arī Goran Gora. Koncertprogrammas noslēgumā uzstāsies grupa “Bermudu divstūris”. 

Pasākuma apmeklējums būs bez maksas. 

“Rīgas ziemošanās” ir Eiropas kultūras galvaspilsētas tematiskās līnijas “Rīgas karnevāls” notikums, kas bagātina Rīgas kultūras norises ziemas periodā. Ikviens interesents ar “Rīgas stāstiem”, kuros apkopoti pirmie stāsti par Rīgas simboliem un viņu piedzīvojumiem, var iepazīties kultūras portālā www.riga2014.org

Komentāri (35)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu