Rīgā šovakar uzstāsies Džarbo • IR.lv

Rīgā šovakar uzstāsies Džarbo

24
NULL

Bijusī “Swans” dalībniece muzicēs kopā ar multimediju mākslinieku Emersonu Viljamsu no ASV

Vecrīgas klubā “Nabaklab” šovakar, 17.decembrī koncertu sniegs bijusī Ņujorkas postpanka grupas “Swans” dalībniece Džarbo, raksta aģentūra LETA. Šis koncerts norisināsies kopā ar multimediju mākslinieku Emersonu Viljamsu no ASV. 

Bijusī “Swans” dalībniece, komponiste un māksliniece šogad savas tūres laikā viesojas arī Latvijā. Viņas mūzika tiek raksturota kā melodiska un emocionāli patiesa. Mākslinieces repertuārā ir dzirdami visdažādākie mūzikas stili, sākot no blūza akcentiem līdz pat kliedzošiem tumšas elektroniskās mūzikas elementiem, kas kopumā raksturo Džarbo vokālās dotības. 

Tūres laikā māksliniece izpildīs dziesmas no albuma “Dreams”, kā arī kompozīcijas no “Indemnity” albuma, kas šā gada septembrī tika izdots arī vinila plates formātā. Dziedātājas vokāls tika papildināts ar mākslinieka Viljamsa radīto mūziku un vizuālajiem darbiem. Viņš ir daudzfunkcionāls mākslinieks, kas nodarbojas ar mūzikas radīšanu, vizualizāciju un video instalāciju veidošanu. Viljamss ir saistīts ar vairākiem muzikāliem projektiem, piemēram, “Chorozon” un “Veil of Thorns”, ir darbojies dažādos projektos kopā ar grupām “Sleep Chamber”, “Manes” un “kkoagulaa”. Nesenajā projektā Viljamss sadarbojās ar grupu “Lethe”, kurai palīdzēja ar mūzikas radīšanu un albuma vāka māksliniecisko izveidi. 

Ārzemju mūziķu uzstāšanos papildinās pašmāju “neofolk” grupas “Ēnu kaleidoskops” priekšnesums. Koncerts klubā “Nabaklab” sāksies plkst.21. 

Biļetes cena Ls 7 -10. Biļetes nopērkamas www.bilesuserviss.lv

Komentāri (24)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu