Par Ušakova preses sekretāri kļūs bijusī žurnāliste Proskurova • IR.lv

Par Ušakova preses sekretāri kļūs bijusī žurnāliste Proskurova

15
Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC). Foto: Ieva Čīka, LETA

Olga Proskurova mācījusi arī topošos žurnālistus Latvijas Universitātē

No 16.septembra Rīgas domes priekšsēdētāja Nila Ušakova (SC) padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos un preses sekretāre būs Olga Proskurova, vēsta LETA, atsaucoties uz Ušakova paziņoto “Twitter” kontā.

Proskurova ir Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes Komunikācijas zinātnes doktorante un līdz šim bijusi arī Komunikācijas studiju nodaļas lektore, pasniedzot žurnālistikas nodarbības.

LU Sociālo zinātņu fakultātē apliecināja, ka Proskurova no 1.septembra par lektori vairs nestrādā.

Vēl šā gada aprīlī viņa piedalījās konkursā uz Latvijas televīzijas Ziņu dienesta vadītājas amatu, iekļūstot konkursa otrajā kārtā kā viena no četrām pretendentēm uz šo amatu.

Iepriekš Proskurova līdz 2010.gada vidum bijusi SIA “Telegraf” mātesuzņēmuma a/s “News Media Group” valdes locekle, līdz 2011.gadam bijusi laikraksta “Telegraf” galvenā redaktore.

Pirms tam viņa bijusi producente un ziņu vadītāja vairākos televīzijas kanālos, Latvijas Televīzijas speciālkorespondente Maskavā un arī Krievijas kanāla “NTV” korespondente Baltijas valstīs, liecina aģentūras LETA arhīva informācija.

Kā zināms, iepriekš Ušakova preses sekretāre bija Anna Kononova, kura šogad pavasarī kļuva par izglītības un zinātnes ministra Vjačeslava Dombrovska (RP) biroja vadītāju. Kononova par Ušakova preses sekretāri kļuva 2009.gadā, bet iepriekš pildīja toreizējā vicemēra Sergeja Dolgopolova (SC) un Andra Ārgaļa preses sekretāres pienākumus.

 

Komentāri (15)

Inese Birzniece 09.09.2013. 23.11

Kas tas tāds – Ušakovs? Vai tas pat, kurš tiekas ar Krievijas spiegiem? Rīgas izsaimniekotājs, otkatu ņēmējs, savējo balstītājs par par manu naudu?

+5
-1
Atbildēt

1

kristaps_drone 10.09.2013. 09.50

Vai tad šī Proskurova arī ir Ušakova mīļākā? Un vispār, ņemot vērā viņas backgroundu – darbu klaji pretvalstiskās avīzēs – ir jāsaka paldies Dievam, ka viņa nekļuva par LTV ziņu dienesta vadītāju! Tāda kremļa odze tur vēl tikai trūka! Kādus uzskatus viņa borēja studentiem?

+4
0
Atbildēt

0

dace_ampermane 09.09.2013. 19.44

Zhiranovska draugi juusmiigi sveic saveejo

+6
-2
Atbildēt

1

    dace_roze_lmt_lv > dace_ampermane 09.09.2013. 22.34

    Спасибо, что подталквиваете русских к Жириновскому.

    0
    -6
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu