Eiropas Savienības mājā pasākums „Eiropa ceļo, Eiropā atrod" • IR.lv

Eiropas Savienības mājā pasākums „Eiropa ceļo, Eiropā atrod”

43
Žurnālisti Marta Selecka un Gustavs Terzens. Publicitātes foto

Būs iespēja tikties ar raidījuma “Ziemeļu puse” veidotājiem Martu Selecku, Gustavu Terzenu un režisoru Uģi Olti

Pirmdien, 18.martā, plkst. 18.30 Eiropas Savienības mājā (Aspazijas bulvārī 28) mākslas tikšanās cikla „Eiropas gadalaiki: pavasaris, vasara” ietvaros notiks pasākums „Eiropa ceļo, Eiropā atrod”, kurā būs iespēja tikties ar žurnālisti un redaktori Martu Selecku, mūziķi un radio dīdžeju Gustavu Terzenu un režisoru Uģi Olti.

Eiropas Savienības pilsonim visas robežas ir vaļā. Tā ir iespēja arī ceļot. Kas interesē ceļotājus? Kas nosaka ceļojuma maršrutu izvēli? Ko sniedz iespēja ceļot: redzesloka paplašināšanu, jaunas teritorijas apguvi un ko vēl? Žurnāliste un redaktore Marta Selecka, mūziķis un radio dīdžejs Gustavs Terzens šobrīd savus ceļojumus dokumentē gan TV raidījumā „Ziemeļu puse”, gan blogā. 

Viņi atklājuši un atklāj Ziemeļvalstīs redzētās vērtības, bet kopā ar pasākuma „Eiropa ceļo, Eiropā atrod” viesiem neklātienē dosies arī uz dienvidiem. Gatavojoties Rīgas 2014, Eiropas Kultūras galvaspilsētas vienam no saturiskajiem virzieniem, ceļotāji devās pētīt Seno dzintara ceļu. Tikšanās reizē ar Martu Selecku, Gustavu Terzenu un režisoru Uģi Olti būs iespēja uzzināt arī par projekta „Dzintara ādere” attīstību.

Eiropas ceļojumu iespaidi būs arī vizualizēti fotogrāfijās un video materiālos.

Vairāk informācijas mājas lapā

 

Komentāri (43)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu