Telekanāls: Kadafi apglabāts slepenā vietā tuksnesī • IR.lv

Telekanāls: Kadafi apglabāts slepenā vietā tuksnesī

18
Lībijas varas cīņu uzvarētāji līksmo. Foto: AFP/LETA

Pirmdien tika pārtraukta Kadafi līķa publiska izrādīšana

Lībijas jaunā valsts administrācija – Nacionālā Pārejas padome (NPP) – otrdien no rīta kādā vietā, kas plašākai sabiedrībai netiek atklāta, apglabājusi gāzto līderi Muamaru Kadafi, atsaucoties uz informācijas avotu padomē, vēsta telekanāls “Al Jazeera”.

NPP amatpersonas iepriekš bija apliecinājušas, ka Kadafi tiks apglabāts slepenā kapā tuksnesī, šādi beidzot cīkstēšanos ap gāztā diktatora līķi, kas daudzos jau raisīja šaubas par iespēju Lībijā īstenot valsts pārvaldi, vēsta LETA/Reuters.

Pagaidu valdība bija izvietojusi Kadafi līķi publiskai apskatei aukstā Misrātas veikalā, kamēr paši jaunās varas pārstāvji iestiga strīdos par to, kas tālāk būtu darāms ar līdera mirstīgajām atliekām. Tā kā līķis jau bija sācis trūdēt, pirmdien tā publiska izrādīšana tika pārtraukta.

 

Komentāri (18)

oktaavs 25.10.2011. 12.51

Slepeni, gandrīz nevienam nezināmi vīriņi, slepenas varas finansiāli un militāri atbalstīti, pārņēma varu Lībijā. Tautai īpaši neprasot, vai tā to grib. Slepeni nomušīja Kadafi tuksnesī un tagad slepeni apglabās nezināmā vietā. (Iepriekš bija variants, ka iemetīs jūrā ).
Brīnišķīgs sākums. Ir aizdomas, ka turpinājums neko daudz neatšķirsies.

+1
0
Atbildēt

0

ilzezeebolde 25.10.2011. 16.48

Dusi mierā, Pulkvedi!

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu