"Kaiser Chiefs" šovakar spēlē Rīgā • IR.lv

“Kaiser Chiefs” šovakar spēlē Rīgā

19

Koncertzālē “Palladium” notiks britu grupas “Kaiser Chiefs” koncerts 

Šovakar, 12.oktobrī  jaunajā koncertzālē Palladium notiks britu grupas Kaiser Chiefs koncerts, kas būs pirmais grupas koncerts Baltijas valstīs, raksta aģentūru LETA. Uzstājušies visos lielākajos Eiropas mūzikas festivālos šovasar, ar koncertu Rīgā Kaiser Chiefs atsāks savu pasaules koncertturneju. Grupa, kurai raksturīgi aktīvi skatuves šovi un ekspresīvas uzstāšanās, katrs koncerts ir atšķirīgs. Mūziķi  Rīgā spēlēs gan vecos  hitus, gan dziesmas no jaunākā studijas albuma.

Kaiser Chiefs koncertu šovakar koncertzālē Palladium iesildīs pašmāju muzikālā apvienība Bērnības milicija, kas uz skatuves kāps plkst.20.

Kaiser Chiefs ir dibināta 2003.gadā Anglijas ziemeļu pilsētā Līdsā. Grupas debijas albums Employment 2005.gadā ieguva trīs britu mūzikas balvas, tas tika nominēts Merkurija balvai kā labākais albums, bet singls Oh My God nokļuva Apvienotās Karalistes singlu topa sestajā vietā. Otrais grupas albums Yours Truly, Angry Mob, kas tika izdots 2007.gadā, sasniedza Apvienotās Karalistes albumu topa virsotni, un singls Ruby iekļuva topu pirmajās vietās visā pasaulē, bet 2008.gadā pēc trešā albuma Off with Their Heads izdošanas vērienīgas koncerttūres un dalības festivālos Kaiser Chiefs nolēma ieturēt pauzi savā radošajā darbībā, lai atpūstos un sakopotu spēkus jaunam cēlienam. Pēc trīs gadu pārtraukuma Kaiser Chiefs šogad atgriezās aktīvajā koncertu dzīvē un izdeva ceturto studijas albumu The Future Is Medieval.

Komentāri (19)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu