VIDEO: Parādnieka un Šlesera duelis • IR.lv

VIDEO: Parādnieka un Šlesera duelis

20
Ir redakcija

Šlesers grib piesaistīt nodokļu maksātājus no Skandināvijas, Parādnieks spēs ierobežot brīvo kustību Šengenā

Pirms vēlēšanām uz dubultinterviju aicinājām 10.Saeimas mazākos opozicionārus – Visu Latvijai! – TB/LNNK pārstāvi Imantu Parādnieku un LPP/LC līderi Aināru Šleseru (ievēlēts no PLL).  Uzdevām jautājumus par tēmām, kurās politiķiem ir pretēji viedokļi, ļavām uzdot jautājumus viens otram. Publicējam sarunas fragmentus. 

Komentāri (20)

DruvisKleins 25.08.2011. 00.21

eu nu šlesi! krievu valoda ir svešvaloda un tāda arī paliks auns!
nevis kautkāda viena no pamatvalodām!

+2
-1
Atbildēt

1

    k403 > DruvisKleins 25.08.2011. 13.59

    kur šajā video bija runa par krievu valodu, auns?

    0
    -3
    Atbildēt

    0

tuba76 29.08.2011. 12.06

Izlasiju so dueli un mani parnema bezspecigs izmisums -provincialisms sava sliktakaja izpausme. Mazizglitoti, mazpieredzejusi lautini, kas grib taisit politiku valsts limeni. Gribetu ieteikt 2 pakapienus politiku kompetences celsana, kas palidzetu viniem saprast lietas, par ko vini runa. 1) Vispirms pastradat pasvaldibu limeni – tas palidzetu iepazit sabiedribu tautas limeni un 2) padzivot kadus gadus kada no tam valstim, kuru modelim vini velas sekot Latvijas politika. Citadi tikai tuksa muldesana sanak un tas ar vel nebutu nekas, ja vien vini ar savu tukso muldesanu nepostitu Latvijas naktoni.

+2
-2
Atbildēt

0

raimonds_bossltd 26.08.2011. 10.51

Protams jāpiekrīt buļdozeram, ka atlaižot Saeimu, Zatrlers rīkojās savtīgās interesēs, tomēr tās nenozīmē, ka tās nesakrita ar valsts interesēm, tāpat droši viens viņš labāk piekristu, ka atklātībā nonāk ziņas par pornogrāfiska satura bildēm un video ar JV viesiem: Kobzonu, Moisejevu, Kirkorovu, kā arī savas bandas komjauniešiem, kā tagad zaudēt Saeimas deputāta imunitāti.

0
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu