Latkovskis pārtrauks vadīt raidījumu "Viss notiek" • IR.lv

Latkovskis pārtrauks vadīt raidījumu “Viss notiek”

25
Ilmārs Latkovskis. Foto: Edijs Pālens, LETA

Žurnālists neesot iestājies partijā VL-TB/LNNK 

11.Saeimas vēlēšanās no nacionālās apvienības “Visu Latvijai!”-TB/LNNK saraksta kandidējošais Ilmārs Latkovskis, būdams deputāta amata kandidāts, neturpinās veidot un vadīt raidījumu “Viss notiek”, biznesa portālam “Nozare.lv” apliecināja Latvijas Televīzijas pašreklāmas redaktore Ieviņa Ancena. Par to Latvijas Televīzija jau esot vienojusies ar šī raidījuma veidotājiem – producentu grupu “Hansa Media”. 

“Hansa Media” vadītāja Gundega Tabaka savukārt uzsvēra, ka arī bez Latkovska raidījums tiks veidots un pagaidām to divatā vadīs viņa līdzšinējās kolēģes Adriāna Roze un Eva Ikstena Strapcāne. To, vai Latkovskim tiks meklēts aizstājējs, Tabaka vēl nemācēja teikt, sakot, ka “17.septembris nav aiz kalniem”. 

Savukārt pats Latkovskis biznesa portālam “Nozare.lv” par iespējām savas neievēlēšanas gadījumā turpināt vadīt “Viss notiek” runāja visai izvairīgi. “Raidījums būs jebkurā gadījumā – ar mani vai bez. Cik aktīvi parādīšos raidījumā, to vēl nemāku teikt. Visām lietām ir savs sākums un beigas,” teica žurnālists. 

Kā apliecināja Latkovskis, viņš pagaidām nav kļuvis par VL-TB/LNNK biedru un jautājums, vai par tādu kļūs ievēlēšanas gadījumā, vēl esot atvērts. Viņš uzskata, ka Latvijā ir jādod vairāk varas un lemšanas arī cilvēkiem, kuri nav partijās, tādējādi mazinot partiju totālo diktatūru Latvijā. 

“Jāļauj plašāk gan sabiedriskajām, gan profesionālajām organizācijām un arī cilvēkiem tikt pie teikšanas politikā,” uzskata Latkovskis, kura nokļūšana līdz VL-TB/LNNK notikusi ar Rīgas domes deputāta Dāvja Stalta starpniecību, kurš viņu savedis kopā ar nacionālās apvienības līdzpriekšsēdētāju Raivi Dzintaru. 

Latkovskis atzina, ka izvēle par iesaistīšanos politikā viņam nav bijusi vienkārša, taču, ja viņš tiks ievēlēts Saeimā, viņš turpinās darbu pie tām idejām, ko jau centies attīstīt žurnālista un publicista darbā.

Komentāri (25)

solanay 04.08.2011. 15.39

Cik pazīstu, Ilmārs Latkovskis ir cilvēks ar plašu un demokrātisku skatu uz Pasauli un galīgi nav “radikālis”. Labs papildinājums Nacionālajai apvienībai (VL-TB/LNNK) uz vēlēšanām. Vēlu veiksmi gan kā politiķim, gan kā publicistam!

+18
-4
Atbildēt

0

ilmisimo 04.08.2011. 16.34

Šī ziņa arīdzan svarīgākā par Āboltiņas atklāsmēm…

Latkovskis varētu tā kā justies glaimots, vai…

+4
-1
Atbildēt

0

mariam 04.08.2011. 20.02

Cik kādreiz esmu skatījies to raidījumu – diezgan pliekans un patukšs, bez kāda saprotama koncepta un ievirzes, mētājoties dažādās tēmās. Stipri atpaliek, piemēram, no jebkura dainas Jāņkalnes veidotā raidījuma, kur sajūtama gan viņa spersonība, gan kāds jēdzīgs saturs. šajā vienīgi Kristapa Pētersona sižeti likušies kaut cik vērti.

Bet Latkoviskis – tāds pieklājīgs, mazliet gaudens un pliekans, bez kāda žurnālista asuma. Bet nu – saeimai noteikti tāds der – atškaidīs arī tos VL trakuļus.

+5
-8
Atbildēt

1

    piziks > mariam 05.08.2011. 02.09

    Vareni, Žorž!

    Prāts, izglītība un erudīcija kopā ar atturīgu pieklājību nu jau ir pliekanība, nevis caurspīdīga skaudība, greizsirdība un nenovīdība.

    Kas gan ir žurnāla “Auseklis” veidotājs, pliekanais evolucionārs Latkovskis iepret revolucionāriem, kuri, kreklus uz krūtīm plēsdami un piepūstiem vaigiem tviterēdami, dodas cīņā pa kaujaslauku, ko atminējis Ilmārs Latkovskis un viņam līdzīgie!

    Asuma Latkovskim neesot… Tad jau uz pietiek.com pie Lato Lapsas neatgriezeniski, vot tas gan ir asais “žurnālists”. :)

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu