Lieldienu dragreiss • IR.lv

Lieldienu dragreiss

35
Elmārs Rudzītis, f64

Biķernieku kompleksajā sporta bāzē šodien notiks Latvijas dragreisa čempionāta pirmais posms “Eparts.lv Drag Meeting 2011”, kas vienlaikus būs arī šā gada Biķernieku trases atklāšanas pasākums, ziņo aģentūra LETA.

Sacensībās varēs vērot gan Baltijas ātrākos dragreisa auto, gan drifta šovus un šosejas sacensību līderu uzstāšanos, kā arī tiks sasniegts vēl neredzēts un jauns Latvijas ātruma rekords.

Lielie autosporta sezonas atklāšanas svētki “Eparts.lv Drag Meeting 2011”, kā jau ierasts, notiek aprīļa pēdējā svētdienā, un, lai radītu vēl lielāku sabiedrības interesi par dragreisu un uzlabotu sacensību kvalitāti, šogad pirmo reizi rīkošanā apvienojušies divi organizatori – “Baltic Motorsport Partner” un “Forsāža.lv”.

Latvijas Automobiļu federācija īpaši būs padomājusi par sacensību dalībniekiem, kuri pirmo reizi varēs startēt “Pro” un “Street” klasēs, kā arī piedalīties komandu sacensībās. Savukārt skatītājus visu dienu priecēs krāšņi šovi, auto šosejas sacensību līderu uzstāšanās, kā arī paredzētas jautras Lieldienu atrakcijas visai ģimenei, turklāt Biķerniekos tiks sasniegts vēl neredzēts un jauns ātruma rekords.

Kopumā šogad notiks pieci dragreisa čempionāta posmi, no kuriem vērienīgākie ir sezonas atklāšana un noslēgums 4.septembrī ar vienotu nosaukumu “Eparts.lv Dragrace Cup 2011” Biķernieku kompleksajā sporta bāzē. Sezonas otrais čempionāta posms notiks Igaunijā jūnijā, trešais notiks jūlijā Biķerniekos, kur vienlaicīgi risināsies arī Igaunijas dragreisa čempionāts, bet ceturtais posms notiks augustā Vaiņodes lidlaukā kopā ar Latvijas drifta čempionāta posmu.

 

Komentāri (35)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu