Portāls: Straume pieķerts braucam dzērumā • IR.lv

Portāls: Straume pieķerts braucam dzērumā

45
Foto: Elmārs Rudzītis, F64

Bijušais Saeimas spīkeris šobrīd cietumā izcieš administratīvo sodu par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā

Bijušais Saeimas priekšsēdētājs Jānis Straume (TB/LNNK) šonedēļ Tukumā pieķerts, vadot automašīnu alkohola reibumā, un pašlaik jau otro diennakti izcieš administratīvo sodu īslaicīgās aizturēšanas izolatorā Jūrmalā, ziņo portāls “Pietiek.com”.

Oficiāls apstiprinājums tam nav saņemts, bet informēti avoti iekšlietu struktūrās ceturtdienas pievakarē portālam apstiprināja, ka šī informācija atbilst patiesībai. 

Nav zināms, cik spēcīgā alkohola reibumā pie stūres bija sēdies Straume. Tomēr spriežot pēc portāla rīcībā esošās informācijas, ka viņam piespriests 10 diennakšu administratīvais sods, reibums varētu būt bijis vismaz no 1 līdz 1,5 promilēm.

Straume bija Saeimas priekšsēdētājs 7.Saeimas laikā, viņš ar iesauku “Baķka” savulaik minēts arī Jūrmalas domnieku kukuļošanas skandālā, pēc kura viņš vairs netika ievēlēts nākamajā Saeimā. Straume savulaik iekūlies arī nepatikšanās dzīvokļa pārdošanu, kad bija aizdomas par darījuma daudz augstāku summu, nekā tas oficiāli parādījās.

 

Komentāri (45)

mary75 21.04.2011. 22.38

Pat Putins sen atzinis, ka Katiņa ir krievu darbs, nu tas Kabanovs tad vispār rets idiots.
Bet notikums patiešām bija pieminēšanas vērts, arī kāda plašāka komentārā.
Un arī Saeimā derēja par to parunāt, un, vismaz, izteikt publisku nosodījumu, vai pieņemt kādu paziņojumu.

+9
0
Atbildēt

2

    lebronj2356 > mary75 22.04.2011. 09.14

    Nosodījumu dzeri, Straumem jau ir izdarījuši vēlētāji, mani ieskaitot. Sodu par ”braukšanu šmigā” jau viņš saņem un tas ir labi, jo tomēr pierāda tiesiskumu, bet kā savādāk izcelt šo muļķīgo notikumu neredzu jēgu – visos portālos pirmajās vietās, it kā nebūtu kas prātīgs pirms Lieldienām runājams vai arī Latvijā blēžu trūktu, bez ļaunā Straumes !

    P.S. Citi Jūrmalgeitas ”varoņi” tagad sēž Saeimā, ne augstos krēslos, bet tomēr, pat komisijas vada un moralizē !

    +7
    -3
    Atbildēt

    0

    mary75 > mary75 22.04.2011. 10.11

    Vispār, es te par Straumi vispār nerunāju, viss, ko es teicu, atiecas uz Kabanovu sakarā ar viņa murgojumiem par Katiņu, sakarā ar Ino komentāru, tas Straume man vispār pie vienas vietas, ko viņš dara un kur viņš ir.

    +8
    -1
    Atbildēt

    0

Janka, Janic 21.04.2011. 20.11

mums jau vairaaki spiikeri bijuši kaartiigi meteeji , Čepainis pa dzeerumu sapulces laikaa skaļi noprasiija “par ko mees tikko nobalsojaam …”, Emsis jau bija krietni notesies pirms tika spiikera amataa , vienreiz izsludinaadams paartraukumu iesaucaas ” frakciju vadiitaaji tiksimies sarkanajaa glaazee ” , veelaak pa dzeerumu pazaudeeja saimnieka stipendiju kuli , traktieriii bija aizmirsis , meloja ka gribeejis pirkt traktoru un tamdeeļ naudas kule bijusi liidz, mums tie spiikeri vairaaki bijuši jokdari, nu šim gadiijusies smagaaka ķeza , nekas viirs kaa ozols , atseedees un veel vairaak varees ņemt

+8
-2
Atbildēt

0

    snjuu > dro 21.04.2011. 23.00

    Nu, un kas tur būtu svarīgs? Lokāla pūkas izmešana. Kabanovs paspīdinājās savu potenciālo vēlētāju priekšā, tā īsti neko nepateikdams. Polijas vēstniecība piedāvāja vārdus, ko šis varētu būt teicis. 1:0 Kabanova labā… diemžēl.
    =
    P.S. Biju pat par šamējo bišķi labākās domās.

    0
    -7
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > dro 21.04.2011. 22.45

    Laikam vakaros tur Poikāns dežūrē:))

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > dro 22.04.2011. 10.58

    “Biju pat par šamējo bišķi labākās domās.”

    Pēc tam, kad viņš izšņauca degunu Latvijas karogā?
    !!!

    +10
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu