Pareizticīgo Ziemassvētki Jelgavā • IR.lv

Pareizticīgo Ziemassvētki Jelgavā

40
Kaspats Krafts, f64

Atzīmējot pareizticīgo Ziemassvētkus, kas tradicionāli tiek svinēti 6. un 7.janvārī, jau sesto gadu Jelgavas Sabiedrības integrācijas pārvalde un Jelgavas Nacionālo kultūras biedrību asociācija organizē svētku koncertu "Pareizticīgo Ziemassvētki", ziņo aģentūra LETA.

Koncerts norisināsies 15.janvārī no plkst.13.00 Jelgavas pilsētas kultūras nama Lielajā zālē.

Šogad koncertā, kura galvenā ideja veltīta ģimenei, ģimenes vērtībām un tradīcijām, piedalīsies Rīgas Sv.Trijādības-Sergeja sieviešu klostera koris, Jelgavas Sv.Simeona un Sv.Annas pareizticīgo katedrāles koris un svētdienas skolas audzēkņi, Jelgavas 2.pamatskolas bērnu un jauniešu koris "Zvonņica", Jelgavas 5.vidusskolas jaunāko klašu vokālais ansamblis, Jelgavas mūzikas vidusskolas čellistu ansamblis. Solisti – Tomijs Endzelis (klavieres), Anna Barsegjana (vijole), Sintija Šteinkopfa (klavieres), Eliāna Veinberga (balss), savukārt koncertmeistari – Jurijs Kaspers un Natālija Kaspere.

Pasākuma režisore ir Lolita Truksne, mākslinieciskā vadītāja Jeļena Vavilova, literāra konsultante Raisa Andžāne, scenogrāfe Anna Ziemele, bet visa projekta vadītāja Rita Vectirāne.

 

Komentāri (40)

janazakovica 02.01.2011. 16.20

pareizticigie neatzimee ziemassvetkus -bet rozgestvo-dzimsanu-tatad Kristus dzimsanu.vardiem -ziemas un svetki seit nav nekada sakara…

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu