Kabeļtelevīzijas abonenti vairs neredz TV5 • IR.lv

Kabeļtelevīzijas abonenti vairs neredz TV5

12
www.tvnet.lv

TV5 pagaidām nekomentē iemeslus, kadēļ notikusi translācijas pārtraukšana

Šodien 14:00 kabeļtelevīzijas operatori pēkšņi pārtrauca raidīt savos tīklos televīzijas kanālu TV5, jo vairs nesaņem šī kanāla signālu no satelītoperatora “Astra”.

TV5 pagaidām nekomentē iemeslus, kadēļ notikusi translācijas pārtraukšana un Latvijas Elektronisko komunikāciju asociācija (LEKA) meklē alternatīvus veidus, kā translēt minēto kanālu kabeļu tīklos.

"Patlaban asociācijas biedri meklē alternatīvas iespējas, kā atrisināt radušās neērtības un vismaz daļai klientu nodrošināt televīzijas kanālu TV5. Tiek izvērtēti dažādi varianti, piemēram, pārraidīt signālu pa tiešo no televīzijas studijas, izmantojot datu pārraides kanālus," paziņojumā presei informēja LEKA valdes priekšsēdētājs Ilmārs Muuls.

Viņš aģentūrai BNS sacīja, ka, pēc neoficiālas informācijas, TV5 nav varējis vienoties ar satelītoperatoru "Astra" par maksājumiem. "Tas, vai viņiem bija kādi parādi vai arī izcenojumi nav apmierinājuši, mums nav zināms," norādīja Muuls un piebilda, ka sazināties ar televīzijas kanālu vadību asociācijai otrdienas vakarā joprojām nav izdevies.

Telekanālu TV5 un LNT īpašnieks kopš šī gada marta ir uzņēmums “Neatkarīgie Nacionālie Mediji”, kas pieder televīzijas LNT vadībai.

 

Komentāri (12)

daina_tabuna 14.12.2010. 15.57

Ņemot vērā kādi parādi karājas uz iepriekšējās firmas, kas skaitījās TV5 īpašniece… nav nekāds brīnums. Gan jau Ēķim nāksies iet Plaudes un Ķirsona pēdās. Agri vai vēlu pietrūks manevru juridiskiem trikiem.

+9
-1
Atbildēt

1

    ivetao2007 > daina_tabuna 14.12.2010. 16.18

    Dolars nav rublis un Ķirsons nav Ēķis. Lido es vienmērs esmu varējis labu un lēti paēst, jūtoties kā Eiropā. Pie Ēķa viņa TV5 bija kā mafiozā Lielkrievijā. Šauj, dur un melo. Uzreiz bija jālasās projam no ši kanāla.

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

anita_meistere 14.12.2010. 17.22

eu..pievēra 24/7 krievu mentu seriālu kanālu? raidījumu programma vienkarši iesparda. 95% tematika ir noziedznieki, krevu menti, kriminālziņas utt.

+6
0
Atbildēt

0

Evija Zauere 14.12.2010. 16.04

gan jau ka SES Astra/Sirius piegriezās parādi.

+4
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu