Latvijai draud vētra • IR.lv

Latvijai draud vētra

23
meteo.lv

Kurzemē jau spēcīgs vējš, pārējā Latvijā vētra vēl tikai gaidāma

Piektdien no pulksten 10 līdz 14 Rīgā pastiprināsies dienvidrietumu, rietumu vējš, kura ātrums brāzmās sasniegs 20 līdz 24 metrus sekundē (m/s), brīdina Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Latvijas teritorijas lielākajā daļā pa laikam gaidāms sniegs un slapjš sniegs, kas pāries lietū. Snigšanas laikā vietām redzamība pasliktināsies līdz 500 – 1000 metriem. Sniega dēļ ceļi būs slideni.

Sinoptiķi prognozē, ka brāzmainais vējš pēcpusdienā pierims Kurzemē, bet vēlu vakarā arī pārējā teritorijā. Dienas laikā gaisa temperatūra būs no plus 3 līdz plus 8 grādiem.

Sinoptiķis Andris Vīksna telekompānijā LNT informēja, ka šorīt Baltijas jūrā jau sākusies vētra, kuras ātrums brāzmās sasniedz 20-24 m/s. Liepājā un Ventspilī šorīt konstatēts pērkona negaiss un krusa, Kurzemē daudzviet snieg un puteņo.

Tikmēr Latvijas Radio vēsta, ka Kurzemes piekrastē brāzmas pastiprinās, bet Rīgā un Latvijas austrumu pusē vētra vēl tikai gaidāma.

Komentāri (23)

Agnese Lûse 21.10.2010. 22.20

Es nebrīnīšos ka tieši šajā dienā a/s Ceļu Pārvalde pēc “grafika” remontēs ceļus,kā 15.oktobra naktī ,kad bija lieli vēji un daudz nokrišņi,Ceļu Pārvalde remontēja(lāpīšanu) ceļu segumu Rīgā čaku ielā,kur jau tagad var pamanīt trūkumus.Asfalts vietām sāk deformēties,robeža starp veco un asfaltu sāk rasties bedres utt.
Cik jābūt lielam idiotam lai stiprā lietū un lielās peļķēs klātu svaigu asfaltu,jeb tas darīts ar nolūku,jo kāpēc jabūvē kvalitativi ceļi Rīgā ja tie ilgi kalpos un nebūs pasūtījumi..
Cik man zināms Rīgas mērs Ušakovs licis pārtaisīt un a/s Ceļu Pārvalde to darīs par saviem līdzekļiem ;)

+2
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu