Video: politiķu triki TV debatēs III • IR.lv

Video: politiķu triki TV debatēs III

18
Raitis Plauks, F64
Ir redakcija

Eksperti tiešraidē komentēs LNT Ziņu dienesta "Līderu debates"

Trešdien vakarā LNT priekšvēlēšanu diskusiju ''Līderu debates'' interneta tiešraidē komentēs sociologs Klāvs Sedlenieks, režisore Baņuta Rubesa, psihoterapeite Ginta Ratniece un Rīgas Stradiņa universitātes lektors, komunikācijas zinātņu doktors Sergejs Kruks.

Interneta video tiešraide sāksies šovakar pulksten 21.05, turpināsies LNT diskusijas reklāmas pauzēs un vēl 15 minūtes pēc televīzijas pārraides beigām.

 

Komentāri (18)

Ieva 29.09.2010. 17.08

īstenībā visi runā vienu un to pašu. Pamatā kritizē, tad saka, ka vajag uzlabot, sazināt, palielināt, sakārtot. Praktiski neviens nesaka kā. Tā tagad ir tāda gaisa piļu zīmēšana. No pelēkās masas izdalās trīs. Dombrovskis, Zīle un Šlesers. Dombrovskis, jo ir viskonstruktīvākais, Šlesers, jo ir visbļaurīgākais. Zīle, jo spēj kompetencē stāvēt blakus Dombrovskim.Urbanovičs arī ir ļoti šablonisks, atkārto tās pašas zināmās klišejas par to ,cik nu ir slikti un bārsta lozungiskus solījumus. Brigmanim un ZL viduvējība ir partijas politika un viņi šo kārti izspēlē, VL, PCTVL aiziet ausīm garām, jo lozungi pārāk krasi. Partijas, tikko diskusijās nomaina līderus, tā ilustrē to, cik Latvija ir nabaga ar spilgtām personībām, nemāk ne runāt, ne spriest, ne mirdzēt ar domu pērlēm vai asprātībām. Ne Ulmanis, ne Kristovskis, ne Āboltiņa, ne Dinēvičs vai citi, visi pazūd atmiņas dzīlēs, saplūstot vienā netīrā masā politiķi”, kuri runā, runā, sola, sola.. Dieviņš ir Latviju ar harizmu apdalījis.

+9
0
Atbildēt

2

    runivs > Ieva 30.09.2010. 00.21

    Šīs debates acīmredzami tiek negodīgi organizētas un vadītas. Izskatās, ka LNT saimnieks Ēķis gan Šleseru, gan Šķēli iepriekš ir nodrošinājis gaidāmajiem jautājumiem. Tāpēc arī atbildes tik raitas un brīvas.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Valdis Ādamsons > Ieva 29.09.2010. 18.20

    Ne Ulmanis, ne Kristovskis, ne Āboltiņa, ne Dinēvičs vai citi, visi pazūd atmiņas dzīlēs, saplūstot vienā netīrā masā politiķi”, kuri runā, runā, sola, sola..
    __________________________________________________________________
    Atbalstu pilnībā Tavu slēdzienu par Ulmani – Rumpīti!
    Pārējiem – veiksmīgaka gan spriešana par sev atbilstošām nozarēm…

    +1
    0
    Atbildēt

    0

mxblack 29.09.2010. 17.41

Godīgi sakot man šitais LNT raidījums nepatīk. Es tur neredzu nekā priekš sevis. Tā politiķu runāšana jau skan visur, tikai neko jau viņi nepasaka. Tad jau labāk paskatīties nacionālo ģeogrāfiju. Tur vismaz iet runa par pagātnes pieredzi un nākotnes izredzēm, vai rāda ko tādu, ko citādi es neieraudzītu. Tāpat Diskavry programas bieži vien ir interesantākas par visām filmām kopā. Man pietiek savu problēmu, kāpēc man tās vēl būtu jāmeklē filmās? Ir politiķu raidījumi, kuros tiešām ir interesanti ieklausīties, kad žurnālisti prot uzdot jautājumus. LNT tā nav.

+5
0
Atbildēt

2

    Valdis Ādamsons > mxblack 29.09.2010. 18.15

    Opīti!
    Man pilnībā Tev jāpiekrīt – tikai ieskatoties vien dažas minūtes, kļūst pliekani ap dūšu, kā dažkārt saka vidzemnieki! Kā vispār kāds var klausīties šo murmulēšanu?
    Žetons Tev par objektivitāti!

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Una Grinberga > mxblack 29.09.2010. 21.13

    Nabaga cilvēki, kam jāsēž un piespiedu kārtā jāskatās! Visu cieņu – jābūt stipriem nerviem, lai paciestu piem. Šķēles murmulēšanu!

    +1
    0
    Atbildēt

    0

Elita Indriksone 29.09.2010. 21.46

Neatstāj sajūta, ka Šķēle nolasa no lapiņas sagatavotas atbildes

+2
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu