Nedēļas nogalē atkal sola lielu karstumu • IR.lv

Nedēļas nogalē atkal sola lielu karstumu

33
Raitis Plauks, F64

Sestdien un svētdien arī gaidāmi stiprāki negaisi

Šonedēļ Latvijā turpināsies neierasti silta vasara un nedēļas nogalē gaisa temperatūra vietām atkal pārsniegs +30 grādu atzīmi, atsaucoties uz sinoptiķu prognozēm, ziņo BNS.

Nedaudz zemāka gaisa temperatūra gaidāma nedēļas sākumā. Otrdienas naktī temperatūra pazemināsies līdz +12..+17 grādiem, dienā gaiss iesils līdz +21..+27 grādiem. Naktī uz trešdienu, pateicoties skaidram laikam un bezvējam, temperatūra noslīdēs līdz +9..+15 grādiem, bet trešdienas pēcpusdienā tā pakāpsies līdz +25..+28 grādiem, par pāris grādiem vēsāks būs piekrastē.

Turpmākās naktis un dienas pakāpeniski kļūs siltākas. Piektdienas pēcpusdienā valsts lielākajā daļā temperatūra pakāpsies līdz +30 grādiem, savukārt sestdien un svētdien Latgalē iespējams +33 grādu karstums, vienlaicīgi Rietumlatvijā, iegriežoties ziemeļrietumu vējam, jau kļūs vēsāks, liecina pašreizējās prognozes.

Plašas nokrišņu zonas šonedēļ netiek prognozētas, taču gandrīz katru dienu vietām Latvijā gaidāms īslaicīgs lietus, vietām pērkona lietusgāzes. Stiprāki negaisi iespējami sestdien un svētdien.

Komentāri (33)

itommy_ 09.08.2010. 10.34

Pans Kleksis aizskāra amatpersonu reakciju uz vētru Latgalē un Vidzemē. Pilnīgi pievienojos. Prezidentam, Ministru prezidentam, finanšu ministram – kādam bija tur jābrauc nekavējoties un jālūko, kā labāk un ātrāk sniegt palīdzību, kā mobilizēt sabiedrību atbalstam un arī solidaritātes pēc. Medijos bija jābūt atreferējumam, vismaz valsts TV un Radio.

Mūsu amatpersonas nav izaugušas vēl līdz pasaules līmenim. Luksus vāģi jau sapirkti, bet prātiņš vēl sādžas aizkrasnē.

+3
0
Atbildēt

0

archoftriumph 09.08.2010. 10.01

laiks sovasar lielisks. zel ka vakar nebiju madonaa – ljoti patiik stihijas!!

+1
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu