"Metallicas" koncertā 12 tūkstoši skatītāju • IR.lv

"Metallicas" koncertā 12 tūkstoši skatītāju

34
Ieva Čīka, LETA

Ceļā uz Rīgu mūziķi pavadījuši diennakti, Baltijas valstīs sniedz vēl trīs koncertus

Grupas "Metallica" pasaules turnejas "World Magnetic Tour 2010" koncertu "Arēnā Rīga" sestdien apmeklējuši 12 000 cilvēku, informē aģentūra LETA. Svētdienas vakarā metāliskie mūziķi sajūsminās savus cienītājus Tallinā, pēc tam paredzēti divi koncerti Viļņā.

Uz zāles vidū novietotās skatuves "Metallica" sniedza divas stundas garu priekšnesumu ar īpašiem efektiem – lāzeriem, pirotehniku, albuma "Death Magnetic" tematikas skatuves dekorācijām. Pāris grupas cienītāju, kas apmeklēja arī 2008.gada koncertu Rīgā, ir.lv atzina, ka pirmais viņiem licies iespaidīgāks.

Pasākuma rīkotājas Latvijā koncertaģentūras FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš gan teic – nododot skatītājiem iespaidīgu adrenalīna devu ģitāru un bungu solo pavadījumā, "Metallica" vēlreiz apliecināja, kāpēc tiek dēvēta par vienu no labākajām koncertgrupām pasaulē. "Metallica" turneja, kas sākās pirms diviem gadiem, pēc "Pollstar.com" datiem, ir starp 2009.gada desmit komerciāli veiksmīgākajām turnejām koncertējošo mūziķu vidū.

Grupas dalībieki Latvijā ieradušies ar autobusu un prāmi no Kopenhāgenas, kur bija devušies pēc koncerta Oslo. Ceļā mūziķiem nācies pavadīt 28 stundas. Lai arī grupa parasti neatklājot, ar kādu transportu ieradīsies koncerta vietā, šoreiz aviosatiksmi nebija iespējams izmantot, jo Īslandes vulkāna izmesto pelnu dēļ Eiropā slēgta gaisa telpa.

Komentāri (34)

Scipcinskis 18.04.2010. 14.10

Žēl, ka netiku. Iepriekšējais koncerts bija fantastisks. Arī šis droši vien tāds bija.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu