"Vienotība" apstiprina kandidātu sarakstus vēlēšanām • IR.lv

“Vienotība” apstiprina kandidātu sarakstus vēlēšanām

122
Partijas "Talsu novada attīstībai" līderis Aldis Vilsons (no kreisās), partijas "Vienotība" priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa un Latgales partijas pārstāvis Jānis Lāčplēsis paraksta sadarbības līgumu, vienojoties par kopīgu startu 12.Saeimas vēlēšanās. Foto: Edijs Pālens, LETA

Sarakstu līderi – Straujuma, Āboltiņa, Rinkēvičs, Reirs un Matīss

Partijas “Vienotība” valde un dome piektdien apstiprinājusi deputātu kandidātu sarakstus rudenī gaidāmajām Saeimas vēlēšanām. Sarakstu līderi būs Ministru prezidente Laimdota Straujuma, Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētājs Jānis Reirs un satiksmes ministrs Anrijs Matīss, ziņo LETA.

Vidzemes vēlēšanu apgabalā partijas saraksta līdere ir Straujuma. Nākamais kandidātu sarakstā ir Valmieras domes priekšsēdētājs, Valmieras partijas pārstāvis Inesis Boķis, kam seko Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētājs Ainars Latkovskis, Saeimas Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja Zanda Kalniņa-Lukaševica, līdzšinējais Eiropas Parlamenta deputāts Kārlis Šadurskis, izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete, “Vienotības” Jaunatnes organizācijas vadītāja Linda Medene, Saeimas deputāti Arvils Ašeradens, Edvards Smiltēns, Ogres partijas pārstāvis, ilggadējais novada domes priekšsēdētājs Edvīns Bartkevičs, Salaspils novada domes priekšsēdētājs Raimonds Čudars, kā arī citi līdzšinējie Saeimas un pašvaldību deputāti un partijas reģionālo nodaļu pārstāvji.

Saraksta pirmais numurs Kurzemes vēlēšanu apgabalā būs Āboltiņa. Tāpat Kurzemes vēlēšanu apgabala sarakstā kandidēs arī Ministru prezidentes padomnieks Ints Dālderis, Saeimas deputāte Inese Lībiņa-Egnere, satiksmes ministra padomniece Karina Korna, Talsu novada domes deputāts Normunds Tropiņš, Kuldīgas partijas pārstāvis, pilsētas tūrisma informācijas centra direktors Artis Gustovskis un citi.

Rīgas vēlēšanu apgabalā pirmais numurs ir Rinkēvičs. Rīgā kandidēs arī Saeimas Ārlietu komisijas vadītājs Ojārs Ēriks Kalniņš, Saeimas Korupcijas novēršanas apakškomisijas priekšsēdētājs Aleksejs Loskutovs, Saeimas deputāte un Finanšu ministrijas parlamentārā sekretāre Lolita Čigāne, Saeimas Krimināltiesību politikas apakškomisijas vadītājs Andrejs Judins, iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis, kā arī Saeimas deputāte Ilze Viņķele, kā arī citi partijas Rīgas nodaļas virzīti kandidāti.

Zemgalē partijas Saeimas vēlēšanu saraksta līderis būs Reirs. Sarakstā otrais būs Tukuma novada domes priekšsēdētājs, Tukuma partijas priekšsēdētājs Juris Šulcs. Zemgales vēlēšanu apgabala sarakstā kandidēs arī ekonomikas ministrs Vjačeslavs Dombrovskis, Satiksmes ministrijas parlamentārais sekretārs, Saeimas deputāts Viktors Valainis, Saeimas deputāts Atis Lejiņš, Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētājs Jānis Ozoliņš un citi.

Savukārt līderis Latgales vēlēšanu apgabalā būs Matīss. Tāpat sarakstā iekļauti arī Preiļu novada domes priekšsēdētājs, Latgales partijas pārstāvis Aldis Adamovičs, “Vienotības” Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Dzintars Zaķis, Daugavpils mūzikas vidusskolas direktors, Latgales partijas pārstāvis Aivars Broks, Saeimas deputāte Līvija Plavinska un citi partijas reģionālo nodaļu un reģionālā sadarbības partnera – Latgales partijas – virzīti kandidāti.

“”Vienotība” gaidāmajās Saeimas vēlēšanās sevi pieteiks ar profesionālu, pieredzējušu un sabiedrībā atzītu kandidātu komandu, kuras rindās būs gan politiķi, kas sevi pārliecinoši pierādījuši Saeimas un valdības darbā, gan mūsu sadarbības partneru – lielo reģionālo partiju – virzīti novados augstu vērtēti un cienīti kandidāti,” norāda Āboltiņa.

“Vienotības” sarakstos piecos vēlēšanu apgabalos visā Latvijā kandidēs 115 deputātu kandidāti, un viņu vidū – seši Ministru kabineta locekļi, 24 Saeimas deputāti, 16 reģionālo sadarbības partiju virzīti kandidāti, pieci Latvijas pilsētu un novadu priekšsēdētāji un 19 pašvaldību deputāti.

“Vienotības” 4000 zīmju priekšvēlēšanu programma balstīta drošībā, izaugsmē, pēctecībā, nodrošinot, lai ikviens Latvijas iedzīvotājs sajustu ekonomikas atveseļošanos, aģentūru LETA informēja partijas preses sekretāre Laila Timrota. Starp prioritātēm minama jaunu darbavietu atbalsta programma, nevienlīdzības mazināšana un Latvijas līdzsvarotas izaugsmes plāns.

Programmā arī norādīts, ka “Vienotība” turpinās uzsākto, “balstoties uz izsvērtiem, ilgtspējīgiem un sabiedrībā diskutētiem Latvijas attīstības virzieniem”, kas noteikti Nacionālajā attīstības plānā un Latvijas ilgtspējīgas attīstības stratēģijā.

Centrālā vēlēšanu komisija partiju un politisko organizāciju apvienību sarakstus sāks pieņemt no nākamās nedēļas, 16.jūlija.

 

Komentāri (122)

garausiitis 12.07.2014. 10.16

Tautai būs ko pasvītrot ārā .

Varētu likt likmes vai Āboltiņa tiks tālāk :) un vai pietiks godaprāta izdarīt secinājumus , ja netiks :)

+7
0
Atbildēt

4

    efeja60 > garausiitis 12.07.2014. 15.37

    Lieku likmi, ka tiks pilnīgi noteikti.

    +1
    -4
    Atbildēt

    0

    garausiitis > garausiitis 12.07.2014. 22.49

    lno – piekrītu , Āboltiņa ir intrigante … bet … cik skarbi lai neizklausās , bet veči pie vainas, jo mīksti…

    Vienkārši pārdomām … nevajadzētu uzkāpt uz grābekļiem ,jo desants ir piezemējies :)

    0
    0
    Atbildēt

    0

    dace_ampermane > garausiitis 12.07.2014. 14.02

    ak cik labi, ka viņa ir sarakstā, es tā raizējos! tiem kuri balsos par V būs vismaz viens (viena) ko izsvītrot :)

    +4
    0
    Atbildēt

    0

    dro > garausiitis 12.07.2014. 11.49

    klusais. Bez Āboltiņas V būs grūti. Otras tik veiklas intrigantes un politiskās shēmotājas partijā nav.

    +9
    -2
    Atbildēt

    0

Una Grinberga 12.07.2014. 10.31

Es ļoti ceru, ka tautai būs prāts izsvītrot Āboltiņu un Zaķi… Āboltiņas nolikšana pie vietas jau daudzējādā ziņā uzlabos klimatu un partijas dzīvotspēju. Vēl es gribētu redzēt izsvītrotu Druvieti – politika un IZM nav vieta, kur viņa iederas – lai turpina tukši vāvuļot lekcijās… Ļoti ļoti bēdīgi, ka maz jaunu un progresīvu seju – vai tā ir Latvijas politiskā nākotne?

+7
-1
Atbildēt

13

    Ieva Aile > Una Grinberga 12.07.2014. 12.44

    SC pastāvēšana tāpēc ir ļoti noderīga valdošajām partijām.Pēc saukļa ”krievi nāk” latvieši metas balsot par tiem,kuri skaļāk nosoda Krievijas politiku,bet skaidras ideoloģijas,programmas,realizācijas tām partijām ta nav,jo bez tā var iztikt,tāpat sabalsos atkal,tā nu mēs peldam bez kursa un stūres..

    +2
    -6
    Atbildēt

    0

    Ieva Aile > Una Grinberga 12.07.2014. 11.43

    Es ceru,ka lielai tautas daļai pietiks prāta neņemt rokā to sarakstu.

    +4
    -8
    Atbildēt

    0

    Ieva Aile > Una Grinberga 12.07.2014. 12.25

    Laikam nekas man cits neatliks,kā balsot par NA,ideja simpātiska,bet tas atbalsts euro ieviešanai bez referenduma…jācer,ka tas bija tikai ģeopolitisku iemeslu dēļ.Neko labāku uz doto momentu,kamēr nav lielas politiskas partijas ar skaidru ideoloģiju un iekšējo demokrātiju, neesmu pamanījis.

    +4
    -7
    Atbildēt

    0

    Ieva Aile > Una Grinberga 12.07.2014. 12.34

    Vienīgā atšķirība-Vienotība reāli bija pie varas svirām un tai bija iespējas realizēt savas idejas,NA vēl var atrunāties,ka citas plašāk pārstāvētās partijas neļāva…

    +4
    -6
    Atbildēt

    0

    efeja60 > Una Grinberga 12.07.2014. 15.39

    klusais Man grūti saprast uz ko cer Zaķis ..

    ==============

    …uz godīgu skaitīšanu.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Una Grinberga > Una Grinberga 12.07.2014. 11.13

    @klusais

    Tie vēl ir tā mazākā bēda… vajag arī cilvēkus, kas atsēž… primāri ir jāatsijā tie kandidāti, kas ir nodarījuši kaitējumu valstij vai valsts pārvaldes reputācijai!

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    jmaklakovs > Una Grinberga 12.07.2014. 12.30

    Ēriks. Arī Vienotības ideja-programma ir simpātiska. Tikai izpildījums šķībs un greizs. NA savas simpātiskās idejas vispār ir iekonservējusi, lai nedod dies kaut kas no tām nekļūst par realitāti, jo citu ideju ta vairs nav.

    +6
    -5
    Atbildēt

    0

    Una Grinberga > Una Grinberga 12.07.2014. 11.28

    @klusais

    Zaķa loģika ir vienkārša… Latgalē līderis ir Matīss… pēdējo gadu laikā ceļu sakārtošanā Latgalē ir ieguldīts ļoti daudz… Latgalē dzīvo vairāk vecāka gada gājuma cilvēku… ķer uz muļķi!!! Iespējams, Latgalē vismazāk bija svītrojumu iepriekšējās vēlēšanās…

    Par pārējiem neesmu daudz informēts – nevaru spriest!

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    garausiitis > Una Grinberga 12.07.2014. 22.22

    Ēriks – man prieks par Tevi :) , esi atradis savējos :)

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    garausiitis > Una Grinberga 12.07.2014. 11.02

    NaSp – tur vēl svītrošanas kandidāti – Lukšēvica,Čigāne,Reirs

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    jmaklakovs > Una Grinberga 12.07.2014. 12.06

    Ēriks. Es ceru,ka lielai tautas daļai pietiks prāta neņemt rokā to sarakstu.

    ——————————

    Es ceru, ka varēsi piedāvāt ko labāku.

    +5
    -2
    Atbildēt

    0

    garausiitis > Una Grinberga 12.07.2014. 11.20

    Man grūti saprast uz ko cer Zaķis … , sākumā viņš domāja startēt Zemgalē , bet tad pārmetās uz Latgali … varbūt cer uz vēlētāju neinformētību .

    Bet ja iekšā tiks Lukšēvica , tad vēl brīnumus redzēsim … tur nebūs atsēdēšana . Čigāne ir vienkārši nedaudz tērēta un trakākais , ka ar iniciatīvu , tā ar nav klasiska atsēdētāja . Reirs savukārt ir Āboltiņas ieroču nesējs un līdz ar to vienā “kulītē” …

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    jmaklakovs > Una Grinberga 12.07.2014. 12.38

    Pie svirām tur bija visi. Vienotībai nevajadzēja ar zobiem turēties pie varas. Nevajadzēja ziedot visus savus principus valdības stabilitātes vārdā. Rezultātā mums šobrīd ir stabila bandītiska valsts!

    +6
    -2
    Atbildēt

    0

ﮎandijs Be1t1kﮎ 12.07.2014. 15.11

aivarsk. DREAM TEAM!!

____________________

Tāds pats kā jūs ar rostinu:):):)

+8
-2
Atbildēt

21

    janis17 > ﮎandijs Be1t1kﮎ 12.07.2014. 15.32

    Nu, nu, var sīkāk? Kur tad v_rostins un Jūsu padevīgais kalps ir apdraudējuši Latvijas valsts eksistenci?

    Konkrētus piemērus un argumentus, lūdzu!

    P.S. Man personīgi ne vienmēr viedokļi ar v_rostinu sakrīt, bet, jāatzīst, ka biežāk, nekā ar Laimdotu Straujumu, Solvitu Āboltiņu, Edgaru Rinkēviču, Jāni Reiru un Anriju Matīsu, tas gan…

    +2
    -8
    Atbildēt

    0

    janis17 > ﮎandijs Be1t1kﮎ 12.07.2014. 20.18

    Džeri, Vai tev patiktu aizmirst šos noziegumus? Vai kādu daļu? Vai viena noziedznieka noziegumus?

    Vai objektīvs skatījums uz diviem noziedzniekiem tev nav svarīgs?

    Vai vēsturnieku Inesi Feldmani, kuru es daudz citēju, tu uzskati par nacistu vai staļinistu murgotāju? :))))

    http://burtkoki.wordpress.com/2014/01/28/inesis-feldmanis-latvija-otraja-pasaules-kara-2012/

    http://demoshistoria.lv/aktualais-arvalstis/krievija/ka-sakas-padomju-vacu-kars

    +1
    -6
    Atbildēt

    0

    ILZE > ﮎandijs Be1t1kﮎ 12.07.2014. 19.17

    dzeris49

    Demokrātijas(visatļautības) apstākļos arī krievam ir tiesības uz viedokli, bet tas neturpināsies mūžīgi. Atbrauks politiskās policijas Melnā Berta un aizraus tevi, staļinistu, uz nopratināšanu un pēc tam uz pārstrādi.

    +1
    -6
    Atbildēt

    0

    janis17 > ﮎandijs Be1t1kﮎ 12.07.2014. 19.15

    Džerīt, pirms birku karināšanas, varbūt izlasi, ko es rakstīju un diskutē ar argumentiem.

    Gribētu, lai tu man pamato, kāpēc noziegums nav kļūda. Manuprāt visi noziegumi ir kļūdas, bet ne visas kļūdas ir noziegumi!

    Tā kā ebreji bija plaši pārstāvēti Eiropas kreiso partiju vadībā, tad Hitlers asociēja ebrejus ar sev naidīgo komunistisko ideoloģiju. Tā, piemēram, sarunā ar Nobela prēmijas laureātu Maksu Planku viņš teicis: “Man nav nekas pret ebrejiem kā tādiem. Diemžēl liela viņu daļa ir komunisti, bet komunisti ir mani ienaidnieki, ar kuriem es cīnos… Tas ir atkarīgs no pašiem ebrejiem – norobežoties no komunistiem. Taču viņi to nedara. Tāpēc man neatliek nekas cits kā cīnīties pret viņiem visiem.”

    http://lv.wikipedia.org/wiki/%C4%80dolfs_Hitlers

    Kas attiecās uz Hitleru un rasu lietām, tad šodien vaidēt par Hitlera represijām pret žīdiem un piemirst ASV attieksmi pret nēģeriem līdz pat 1960tajiem var aprobežots pajoliņš.

    Modes politikā mainās, daudzi to dēļ dabū ciest.

    +2
    -7
    Atbildēt

    0

    janis17 > ﮎandijs Be1t1kﮎ 12.07.2014. 18.24

    lno, manuprāt ir nekorekti salīdzināt Vācijas stāvokli pēc versaļas un pirms staļina rīkotās “vispasaules revolūcijas” ar krieviju mūsdienās.

    Tas, ka pļuķins izmanto daļu no Hitlera iepriekš teiktā par tautiešiem, nez vai ir Hitlera vaina.

    Noziegums ir noziegums, politiska kļūda ir pieņemt lēmumus šādu noziegumu izdarīt! Mums vairs nav iespējas uz šo visu objektīvi skatīties. Prātos ir iesēdies tas, ko visa pasaule borē – esesieši maršē! Redzi, tāds krišiņš jau ir noticējis, ka 1939. gadā Eiropas civilizācijas lielākās briesmas bija Hitlers, taču es tam negribētu piekrist un neuzskatu, ka 1941. gadā Hitleram nebija pamata uzbrukt staļinam, kurš pats gatavojās uzbrukumam (to taču Tu nenoliegsi?).

    Tagad MAKSIMUMS, ko mēs varam pieprasīt Eiropai ir, lai tā atzīst, ka staļins bija TIK PAT LIELS noziedznieks, kā Hitlers, taču patiesībā viņš bija daudzkārt lielāks noziedznieks. Vai arī šo Tu apšaubi?

    http://lpra.vip.lv/agresors.htm

    +3
    -7
    Atbildēt

    0

    ILZE > ﮎandijs Be1t1kﮎ 12.07.2014. 18.41

    aivarsk

    Ko mocies? Tupgalvjiem, kam ieborēts nīst Hitleru, pat tas apstāklis, ka Hitlers bija Staļina produkts, gan tieši, gan netieši, neliek mazāk Staļinu mīlēt. Tieši, dodot rīkojumu rokaspuisim Tēlmanam, atdot komunistu balsis Raihstāgā par Hitleru, netieši, tā bija Dieva griba, lai kāds apturētu tos nolādētos izdzimteņus un tie savā zvēriskumā nenogalinātu pusi cilvēces.

    +2
    -6
    Atbildēt

    0

    janis17 > ﮎandijs Be1t1kﮎ 12.07.2014. 18.45

    v_rostin, es uzskatu, ka šādi skaidrojot, var kādam atvērt acis, varbūt kāds sāks domāt, pats lasīt, saprast.

    Es nevaru vienkārši apvainoties uz nelgām un visus pasūtīt…

    +2
    -6
    Atbildēt

    0

    ILZE > ﮎandijs Be1t1kﮎ 12.07.2014. 17.58

    lno

    Sudetija ir vācu zeme, kas tika atņemta Francijas, Anglijas un ASV agresijas rezultātā. Par Koļana II sarīkoto WWI, krievu pasauli vajadzēja izbeigt ar visiem tās atribūtiem un simboliem, kā metastāzēm, lai tāda kara šausmas vairs cilvēcei nekad nenāktos piedzīvot. Katrs cm2, ko aizņem krievs, ir normālu, civilizētu tautu teritorija un tam pienākas zemes tik, cik sabirs acīs, ausīs, degunā un mutē.

    Nekādi hitleri ne par matu nemazinās krievu pret cilvēci pastrādātos noziegumus, vari kaut no ādas izlīst un WWII notikumu Maskavas un citu agresoru traktējums drīz tiks pārskatīts, jo nevēlēsies franču, britu un amerikāņu sabiedrība mūžīgi palikt par meļiem. Pagaidi tikai, kad vadzis būs pilns, tad neaizmirsīs arī visus krievu pastrādātos terora aktus, sākot no 9/11.

    +1
    -5
    Atbildēt

    0

    janis17 > ﮎandijs Be1t1kﮎ 12.07.2014. 23.05

    lno Šturmoviki gan jau marsēja pa Minhenes un u. c. pilsētu ielām:)

    ______________________________________

    Toreizējais rinkevičs ne velna neizdarīja, lai saņemtu Lielbritānijas, Francijas un ASV garantijas Latvijai, jo kalpoja tam pašam kungam, kam kalpo mūsdienu munters.

    Kāpēc Tu piemini TIKAI Minheni? pa maskavas ielām neviens nemaršēja?

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/9/96/Rkka.jpg/250px-Rkka.jpg

    +1
    -4
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > ﮎandijs Be1t1kﮎ 13.07.2014. 09.39

    Manuprāt, ombross var būt tikai pacients, kāpēc tu sauc viņu par dakteri, tu esi pārliecināta?

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    andris902 > ﮎandijs Be1t1kﮎ 13.07.2014. 10.58

    ….Dzeri…Tev tas ir pārsteigums?….normāliem cilvēkiem – nepatīkams pārsteigums!….bet…viņa domubiedri to uzskata par patriotu….

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > ﮎandijs Be1t1kﮎ 13.07.2014. 13.03

    Viņa domubiedriem un “dakterim – ģenerālim”, vērtības, protams, vienas, cita lieta, ka ģenerālis ir tiešāks un atklātāks, bet, nu jau aivarsk, viens no viņa domubiedriem, rīkojas līdzīgi, par iesalniekparādniekveidīgajiem viņu komentāros soc. tīklos nerunājot, tie jau sen tur murgo, un, taisni tāpēc, NA savāc visu rasistu, nacistu, ksenofobu, un homofobu balsis, cita lieta, ka gadās tur arī it kā normāli cilvēki, kuri vienkārši nav informēti un nesaprot, par ko balso un ko atbalsta, un sava naivuma dēļ uzraujas uz šo blēžu “patriotisko” retoriku.

    Jebkurā gad., normālam cilvēkam partija, kas nenorobežojas no šiem margināļiem, var izsaukt tikai pretīgumu, kaut, nacionālajai idejai kā tādai nav ne vainas, bet, tai nav nekas kopējs ar nacismu, ksenofobiju, homofobiju, utt., kas piemīt tās partijas galvenajiem reitinga cēlājiem – Iesalniekam, Parādniekam, vai kvēlākiem viņu atbalstītājiem – “ģenerālim”, aivarskam, utt.

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    ILZE > ﮎandijs Be1t1kﮎ 13.07.2014. 01.00

    lno

    Varbūt noklausīsies “Pēdējā republika”, pirms atkal dziedi unisonā ar plānprātiņu, alkašu un narkomānu, piedevām STS un zarnu infekciju perēkli, kam drāzt pakaļā bezpalīdzīgus sazāļotus psihenes pacientus, jauniešus, ir norma?

    Varbūt vēl noprovēsi tā pederasta ceptās pankūkas?

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    ILZE > ﮎandijs Be1t1kﮎ 13.07.2014. 14.11

    dzeris49

    nacionālajai idejai kā tādai nav ne vainas, bet, tai nav nekas kopējs ar nacismu, ksenofobiju, homofobiju, utt.,

    ___________________

    Ne tev, zemākam organismam lemt, kā jāizskatās mūsu nacionālai idejai. Ja ieiesi mošejā un sludināsi cūkgaļas un šņabja rīšanu, dzīvs to neatstāsi. Nelien krievs mūsu “mošejā” ar savu dziesmu grāmatu!

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    janis17 > ﮎandijs Be1t1kﮎ 13.07.2014. 13.23

    Džeris NA savāc visu rasistu, nacistu, ksenofobu, un homofobu balsis

    —————

    MNA aizmirsi pieminēt!

    MNA, protams, ir briesmīgāki par staļinistiem :))

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > ﮎandijs Be1t1kﮎ 12.07.2014. 18.52

    Jā, izrādās, holokausts bija Hitlera “kļūda”, ( nevis noziegums), bet, citādāk jau viņš visu darīja pareizi, un vispār, ja arī ko izdarīja nepareizi, ne jau viņš bija vainīgs, bet, apstākļi, utt., tā domā fanātiskais NA atbalstītājs aivarsk, kas, it kā, līdz šim izskatijās pēc psihiski vesela cilvēka, atšķirībā no “ģenerāļa – rostina”, un tā, acīmredzot, domā daudzi NA atbalstītāji, un pat līderi, spriežot pēc viņu sarakstes un “domu graudiem” sociālos tīklos.

    Manuprāt, vislabākā reklāma, lai balsotu par V, lai kāda arī tā nebūtu, un nekad nebalsotu par NA, ja, protams, tu neesi aivarsk vai ombross – ģenerālis -rostins.

    +4
    -4
    Atbildēt

    0

    andris902 > ﮎandijs Be1t1kﮎ 13.07.2014. 08.19

    ….dakteri Juri Legzdiņ, Tu tikpat “smalki” izturies arī pret saviem pacientiem?….kāds Tev pāri nodarījis, izmantojis vizītes laikā?….tāpēc tik lielas problēmas ar nesaturēšanu?…Tu taču esi bīstams apkārtējiem – ja nu, darba laikā uznāk naida lēkme….

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    dro > ﮎandijs Be1t1kﮎ 12.07.2014. 22.09

    aivarsk. Mums vairs nav iespējas uz šo visu objektīvi skatīties. Prātos ir iesēdies tas, ko visa pasaule borē – esesieši maršē!

    ___________________

    Slikti. A. Grīns jau 1930. gadā spēja saskatīt, ka lielākās briesmas Latvijai draud no PSRS un Vācijas, lai gan Hitlers vēl nebija ieguvis varu. Šturmoviki gan jau marsēja pa Minhenes un u. c. pilsētu ielām:)

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    dro > ﮎandijs Be1t1kﮎ 12.07.2014. 17.24

    aivarsk…žīdu jautājums ir smaga lieta, es to neatbalstu, tā bija Hitlera kļūda…redzams, ka Hitlers vairāk bija spiests reaģēt, nevis ieņemt agresora lomu.

    _____________

    Pietiktu ar minēto citātu, kur noziegums tiek kvalificēts kā kļūda, bet vēl jau ir vācu tautas prasība apvienot vācu zemes….Krievu tauta tagad pieprasa atjaunot Krievijas impēriju vecās robežās, ko nu, Aivar?:)

    +4
    -2
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > ﮎandijs Be1t1kﮎ 12.07.2014. 20.09

    Man neintersē nacistu murgi, kas attaisno Hitleru, tāpat, kā neintersē staļinistu murgi, kas attaisno Staļinu, jūs esat viena pāra divi zābaki.

    Ir lietas, kuras attaisnot civilizēti cilvēki nevar un nedrīkst.

    Ar to beigšu ar tevi šo “diskusiju”, tas ir bezjēdzīgi, domāt, ko gribi, ir tavas tiesības.

    +5
    -3
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu