Šķēle atturīgs par Demakovas kristīgas partijas ieceri • IR.lv

Šķēle atturīgs par Demakovas kristīgas partijas ieceri

41
Kaspars Krafts, F64

Stendzenieks atzīst laika trūkumu pieslīpēt PLL spēcīgās personības

Politiskā apvienība "Par labu Latviju" valdē kopā ar uzņēmējiem un reklāmas speciālistiem trešdien meklējusi iemeslus, kāpēc 10.Saeimas vēlēšanās par viņiem nobalsojuši tik maz vēlētāju, vēstīja Latvijas Radio. Sēde ilgusi vairāk nekā sešas stundas. PLL vēlēšanās ieguva tikai astoņus mandātus, kas apvienībai ir slikts rādītājs.

Kā vēstīja Latvijas Radio, uzņēmējs un viens no partijas finansētājiem Juris Savickis apliecinājis, ka reklāmas speciālists Ēriks Stendzenieks saņems visu iepriekš solīto atalgojumu par priekšvēlēšanu kampaņu. Cits jautājums esot, vai viņš tikšot algots arī nākamajā reizē, atbildēja Savickis.

Pats Stendzenieks atzina, ka nav bijis viegli strādāt ar trīs tik dažādiem līderiem – Aināru Šleseru, Andri Šķēli un Gunti Ulmani. „Bija ļoti īss laiks pirms vēlēšanām, kad apvienība tapa. Gan pašas partijas un personības bija tik spēcīgas, ka īsā laika posmā viņiem bija ļoti grūti pieslīpēties pie dažādām rakstura šķautnēm,” radio sacīja Stendzenieks.

Šķēle pagaidām atturīgi komentēja Helēnas Demakovas priekšvēlēšanu naktī izteikto apņēmību dibināt jaunu konservatīvi kristīgu partiju uz TP un LPP bāzes. Taču to varētu apsvērt pēc pāris mēnešiem.

„Par tādiem jautājumiem varētu spriest pēc pāris mēnešiem, tad varētu izvērtēt vispār. Paskatīsimies, kā veiksies eiforijas tīksmē esošajiem pie varas, kā pildīs šos sniegtos solījumus, tas dos pamatu nākamajai politiskajai dienaskārtībai un tad atbilstoši ir arī jautājums par politiskajiem aktieriem,” radio sacīja Šķēle.

Jāatgādina, ka Demakova piekrita kandidēt vēlēšanās pēc Šķēles aicinājuma.

Komentāri (41)

andrisskrastins 06.10.2010. 19.43

Viņi neko nav iemācījušies…

Un Andrīt, eiforija nav par Vienotības uzvaru. Eiforija ir par to, ka divi oligarhi ir nolikti pie vietas kaut nedaudz. Kaut drusciņ. Bet tomēr.

Varbūt kādreiz tu iemācīsies cinisma antitēzi – nē, visu nevar nopirkt pa naudu.

+36
0
Atbildēt

0

Aivars Krauklis 06.10.2010. 19.59

Demakova gribot līdzīgu partiju, kā Vācijas CDU?! Nez, kā tur zag…, atvainojiet, biznesa lietas nostādītas? Interesanti, vai viņa tiešām domā, ka Vācijas lielākā partija dibināta sabiedriskas (budžeta u.c) naudas izsaimniekošanai un Merkele brīvajos brīžos taisa kampmeijerus un manevrē ar „vekseļiem”?

+28
0
Atbildēt

5

    daina_tabuna > Aivars Krauklis 06.10.2010. 21.01

    Nešaubies ne mirkli. Tikai tur mērogi ir nopietnāki, izkoptākas tradīcijas, viltīgākas shēmas un to visu sauc nedaudz savādāk. Domā Merkele ideoloģisku, demokrātisku vai kādu citu cēlu mērķu vārdā mums ieteica draudzēties ar Krieviju? Cilvēks cer, ka viņai pēc premjerēšanas beigām tiks vismaz tikpat trekns Gazprom kumoss kā Šrēderam.

    +5
    -9
    Atbildēt

    0

    martins_kibilds > Aivars Krauklis 06.10.2010. 23.36

    Un kas tā par muldēšanu? Vai tev ir kādas liecības, lai runātu par Merkeli tādas blēņas?

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    ::Vai cis :: > Aivars Krauklis 07.10.2010. 06.55

    Tas ir Mazlielvērsīšu sādžas iedzīvotāja komplekss – uzskatīt, ka visa pasaule dzīvo pēc Mazlielvērsīšu sādžas dzīvesveida principiem. Tur piederas klāt arī uzskatīt, ka visa pasaule, sākot ar Lielvēršu novada vadību un beidzot ar Romas pāvestu un ASV prezidentu augu diennakti prāto tikai un vienīgi par to, kā apspiest un izmantot Mazlielvērsīšu sādžas iedzīvotājus.

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

    daina_tabuna > Aivars Krauklis 07.10.2010. 08.54

    @J.Biotops
    Vienīgais nav, tas taisnība. Ar Šleseram ir kaut kāda ideoloģiskā bāze, nevis plikas merkantilas intereses.

    @Ivars
    Tāpēc, ka cosi fan tute. Nosauc kādu citu iemeslu tam, ka viņa tik izmisīgi cenšas izpatikt Putinam. Mīlestība?

    @inesegolubeva
    Citreiz var tikai pabrīnīties cik cilvēki daudz spēj izlobīt no pāris taviem teikumiem. Nu talants! Malacis. Un tagad atver internetu un palūko pēdējo 20 ASV prezidentu radurakstus. Dīvainā kārtā atklāsies, ka viņi ir vai nu saistīti savā starpā vai ar citu valstu galvām (izņēmums ir Obama, bet tikai pats, jo viņa sponsori ir tie paši, kas līdz šim). Un ja vēl paskatās abu lielo partiju regulāros sponsorus, tad aina kļūst vēl nesmukāka. Saule, neesi naiva. Pasauli pārvalda saujiņa cilvēku. Atlikumus pārvalda jukuši diktatori un nejaušību upuri.

    +5
    -1
    Atbildēt

    0

    Aivars Krauklis > Aivars Krauklis 06.10.2010. 21.34

    Dolār, tik prasti tas nav, un, kas galvenais – tur tas nav VIENĪGAIS rīcības motīvs.

    +7
    -1
    Atbildēt

    0

mincitis888 06.10.2010. 20.50

Saraini, saraini, skatos, ka esi neglābjami slims sociopāts! Un, ne tikai tu viens, visa jusu kompānija ir vairāk kā iepuvusi:) Smieklīgi, sēžat 6 stundas un viens otram melojiet…konkrēti slimi!

Piebildīšu, V neko nesolīja, solīja strādāt un lenām mēzt jūsu sastrādāto vircu, solīja konsolidēt gandrīz 400 milj, katrā gadījumā, vieglu dzīvi nesolīja, bet gan smagu darbu!

+18
0
Atbildēt

2

    zhaklin7 > mincitis888 07.10.2010. 11.45

    Ancei. Atkal eiforija- mūsējie vinnēja! Būs smags darbs? Kam? Tiem, kas skaita un rēķina? Vai tiem, kas pēc tam, par savu, fizisko vai nogurdinošo 8 un 12 stundu darbu, nespēs samaksāt ne nodokļus( lai gan- tos jau automātiski var novilkt), nedz nopirkt zāles, nedz grāmatas bērniem( nerunāju pat par skaistajām pasaku grāmatām!!!), ne samaksāt par siltumu.Būs jāiet kājām, jo nevarēs par transportu samaksāt, mašīnas daudziem būs jāpārdod(nevar tak naftas karaļus bez peļņas atstāt?!)Visi jau nedzīvo Rīgā! Par lauku ļaudīm jau vispār nav ko runāt.To daudzi vēl nesaprot, cik smagi būs!

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    mincitis888 > mincitis888 07.10.2010. 12.17

    Stabila
    Ir citi varianti kā strādāt un pelnīt?
    Bija mums pasludinātie 7 treknie gadi, kas gan bija tikai ziepju burbulis, viss gāja uz urrā, un?, kāds tam visam ir rezultāts?- iedzina lielāko daļu tautas kredītatkarīgo nabagu statusā:( Ko tālāk? Pieprasīt to kā nav, kliegt, dusmoties?
    Jāstrādā, nekas cits neatliek!

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu